-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Prestij Filmi - The Prestige (2006)

ads
ads

Prestij - The Prestige (2006) Filmi


Vizyon Tarihi: 22 Aralık 2006
Yapımı :2006 - ABD
IMDb: 8.4
Tür : Dram , Fantastik , Gerilim
Süre: 130 Dak.
Yönetmen : Christopher Nolan
Oyuncular : Christian Bale , Hugh Jackman , Scarlett Johansson , Michael Caine , Rebecca Hall
Seslendirenler : Umut Tabak , Müge Oruçkaptan , Aydoğan Temel , Nur Subaşı , Pınar Erengil
Senaryo : Christopher Nolan , Jonathan Nolan
Yapımcı : Emma Thomas , Christopher Ball



Prestij Filmi Hakkında:


Christopher Nolan sinema tarihinde en iyi filmlere imza atmış efsane yönetmenlerin en başında gelir. ( Memento - Batman Başlıyor - Inception vs. ) Dünya çağında  IMDb sıramalarında  ilk  250'ye girmiş filmleri yer almaktadır.  Prestij filmi de bunlardan bir tanesidir. IMDb 250 sıralamasında 53. sıra ve 8.4 puana sahiptir. 

Prestij Filminin özeti:


Sihirbazlık sanatında en iyi olmak için hileleri bulmak için savaş başlıyor. Ve ölümcül sahnelerle dolu gösteriler başlıyor. İllüzyon  fikirlerini sahnede sergileme  yeteneğinden eksik, yaratıcı bir dehaya sahip.. Birbirlerini takdir eden insanlar ve arkadaşları olarak yola koyularlar. Fakat en iyi  numaraları sürekli istedikleri gitmeyebiliyor, aralarında ömür boyu sürecek bir kin başlar; iki sihirbaz bu savaşta birbrilerinden  en iyi numaralar için çalışırlar ve en iyi olma yolunda hünerlerini sergilerler. Gösterdikleri büyük rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dahiliğini işin içine kattığını ana kadar...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.