-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Guguk Kuşu Filmi (1975) - One Flew Over the Cuckoo's Nest

ads
ads

Guguk Kuşu (1975) - One Flew Over the Cuckoo's Nest Filmi


Vizyon Tarihi: 19 Kasım 1975
Yapımı :1975 - ABD
IMDb: 8.7
Tür : Dram , Komedi
Süre: 133 Dak.
Yönetmen : Milos Forman
Oyuncular : Jack Nicholson , Christopher Lloyd , Danny DeVito , Brad Dourif , Louise Fletcher
Senaryo : Lawrence Hauben , Bo Goldman
Yapımcı : Michael Douglas , Saul Zaentz



Guguk Kuşu Film Hakkında:


IMDb 14. sırada yer alan film 8.7 olan çok iyi bir değere sahiptir. Guguk kuşu filmi çok eski olmasına rağmen ( 1975 ) kalitesi ve o zaman şartlarına göre çekilmiş en iyi filmlerin başında gelir.


Guguk Kuşu (1975) - One Flew Over the Cuckoo's Nest Filminin özeti:


Özgür ruhlu bir mahkumun akıl hastanesinde geçen serüveni. Ağzı çok iyi laf yapan mahkum aslında deli değildir. Ancak akıl hastanesinde geçirecek uzun zamanı vardır. 1975 yılında akademi ödülü kazanan bu filmi izlemeniz iF ailesi olarak tavsiye edilir.

One Flew Over the Cuckoo's Nest - Guguk Kuşu Fragman 1975


Not: Bu video "Karaperde Fragman" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Guguk Kuşu Fragmanını İzle..





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.