-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Dev Avcısı Jack Filmi (2013) - Jack The Giant Slayer

ads
ads

Dev Avcısı Jack (2013) - Jack The Giant Slayer Filmi


Vizyon Tarihi: 22 Mart 2013
Yapımı :2013 - ABD
IMDb: 6.3
Tür : Aksiyon , Dram , Fantastik , Macera
Süre: 114 Dak.
Yönetmen : Bryan Singer
Oyuncular : Ewan McGregor , Nicholas Hoult , Eleanor Tomlinson , Bill Nighy , Stanley Tucci
Senaryo : Christopher McQuarrie , Darren Lemke , Dan Studney
Yapımcı : Neal H. Moritz , Jon Jashni



Dev Avcısı Filmi Hakkında:


Fantastik film sevenler için zaman kaybı yaşamadan izleyebileceğiniz fantastik, aşk, macera ve aksiyonun bir arada olduğu soluksuz kendini izlettiren eğlenceli bir sinema filmi. IMDb: puanlamasında 6.3'lük değere sahip ve hakkettiği puandır.


Dev Avcısı Jack (2013) - Jack The Giant Slayer Filminin özeti:


Film normal insanlar ve devler arasında geçen hikayeden ibaret. Yıllar önce büyük savaşlar yapılmış ve uzun zamandan beri sakin hayatlar sürerler. Devler göklerin ardında yaşayan devasa insanlardır. Ve acımasızlardır. Bir gün ülkenin prensesi kaçırılır ve genç adam onu kurtarmak için elinden geleni yapar bu arada kese içinde fasulyeler bulur.. Ve bu fasulyeler sihirlidir. Devlerle insanların birbirleriyle karşı karşıya kalmasına neden olacak savaşlar çıkacaktır.

Jack The Giant Slayer - Dev Avcısı Jack Film Fragmanını İzle.



Not: Bu video "DR_Dünyası" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Dev Avcısı Jack Filminin Fragmanı...




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.