-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kanlı Av Filmi ( 2013 ) (Comedown)

ads
ads

Kanlı Av (Comedown)


Yönetmen: Menhaj Huda
Oyuncular:
Jacob Anderson, Sophie Stuckey, Jessica Barden , Shizzio , Naga
Tür: Korku
IMDb: 4.4
Yapım Yılı: 2012 (90 dk)
Senaryo: Steven Kendall
Yapımcı Firma: Serotonin Films
Yapım Ülkesi: İngiltere
Orijinal Dil: İngilizce
Orijinal Adı: Comedown


Kanlı Av Filmi ( 2013 ) (Comedown) Hakkında:


Günümüzün orta seviyeli korku filmlerindendir. Orta seviye olmasının sebebi ne çok iyi denebilir nede çok iyi kısmen izlerken sıkılmadan izleyebilir ve zaman kaybı yaşamazsınız. Korku türü film sevenler için 1 saat 30 dakikalarını ayırıp izlemelerini tavsiye ederiz.


sinema

Kanlı Av Filminin özeti:


Bir grup genç ve ceza evinden yeni çıkmış bir çocuk. Yaşadıkları bölgede yıllar önce terk edilmiş büyük bir binada korku dolu anlar yaşanır. Çocukluktan beri birbirlerini tanıyan genç grup bir akşam vakti yerel yayın yapan müzik radyosunun antenini ücret karşılığında takmak için girerler. Binaya girişi ancak onlar yapabildikleri için. Çocuklarından beri takıldıkları mekana kolayca girerler ancak onları bir süpriz beklemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.