-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sihirbaz Filmi (2006) - The Illusionist

ads
ads

Sihirbaz (2006) - The Illusionist Filmi


Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2006
Yapımı :2006 - ABD , ÇekCumhuriyeti
IMDb: 7.6
Tür : Dram , Gerilim
Süre: 110 Dak.
Yönetmen : Neil Burger
Oyuncular : Edward Norton , Jessica Biel , Aaron Taylor-Johnson , Paul Giamatti , Eleanor Tomlinson
Seslendirenler : Fatih Özacun , Figen Sümeli , Kerem Kobanbay , Cem Kurtoğlu , Devrim Parscan
Senaryo : Neil Burger , Steven Millhauser


sinema

Sihirbaz Filmi Hakkında:


Sihirbaz filmi vizyon tarihi 2006 bu zamana kadar izlemeyen az denecek kadar azdır sanırım. Film adeta bir baş yapıt kıvamında ve Edward Norton muhteşem oyunculuğuyla bir kat daha güzel oluyor. İnandıktan sonra bazı şeylerin gerçekleşeceği ancak sihirbazlığın sadece bir illüzyondan ibaret olduğunu yansıtan ve çok güzel ve ilginç sonra biten kaliteli filmlerdendir. IMDb: puanı ise 7.6 olarak hak ettiği yerini korumaktadır.

Sihirbaz (2006) - The Illusionist Filminin özeti:


Zengin olmayan bir ailenin evladı olan Eisenheim aristokrat bir ailenin kızı olan Sophia'nın dikkatini çeker çocukken. Arkadaşları arasında gösteri yapan Eisenheim bir gün özel olarak gösteri yaparken asil ailesi tarafından saraya götürülür ve sihirbaz cocukla görümesi engellenir. Tabi buna engel olamazlar çünkü kız çocuğa aşık olmuştur... Ve bir gün ayırırlar iki genci..

Eisenheim gösterilerine başka ülkelerde devam eder.. Yıllar sonra yaşadığı ülkeye gelerek tiyatro sahnesinde sahne alır. İnsanlar sihirbazın sadece İllüzyon yapmadığı, doğa üstü güçleri olduğuna inanır. Çok can alıcı numaralar yapmaktadır.

Genç kız çocukluk aşkından habersiz gösterileri izlemeye nişanlanacağı avusturya - macaristan veliaht prensi ile gelir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.