-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Matrix Filmi (1999) - The Matrix

ads
ads

Matrix (1999) - The Matrix Filmi


Vizyon Tarihi: 03 Eylül 1999
Yapımı :1999 - ABD
IMDb: 8.7
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Süre: 136 Dak.
Yönetmen : Andy Wachowski, Lana Wachowski
Oyuncular : Keanu Reeves , Hugo Weaving , Laurence Fishburne , Carrie-Anne Moss , Joe Pantoliano
Seslendirenler : Murat Şen , Özden Ayyıldız , Ayhan Kahya , Ali Ekber Diribaş
Senaryo : Andy Wachowski , Lana Wachowski
Yapımcı : Andy Wachowski , Joel Silver


sinema

Matrix Filmi Hakkında:


Çıktığı yıldan beri akıllardan silinmeyen bilim kurgu filmlerinde çığır atan sıra dışı filmlerin en başında gelir. Sene 1999 ve muhteşem bir film ile sinemada çığır açan matrix bizi karşıladı. Bilim kurgunun unutulmaz filmi tek kelimeyle Matrix. Her ne kadar iyi bir film olasa da öz eleştiri yapabiliriz. Sıkıcı bölümleri hiç yok denecek kadar az olsada dövüş sahneleri epeyce uzun tutulduğundan sıkkınlık verebilmektedir. İlginç kurgu ve senaryosu akıllardan hiç bir zaman silinmeyecek ve zamanımızdaki bir çok bilim kurgu filmine ilham olmuştur.

Matrix (1999) - The Matrix Filminin özeti:


Thomas Anderson kendi halinde bir bilgisayar programcısıdır. Aynı zamanda da çok iyi bir hackerdır. Nicki Neo'dur. Sürekli bir takiptedir ancak bunun farkına uzun zaman sonra varabilmiştir. Siyah takım elbiseli insanlar sürekli takiptedir. Takibin nedeni denk geldiği kişi tarafınca açıklanacaktır. Aslında o seçilmiş bir adamdır. Bir anda kendini başka bir yerde bulur. Ve içinde yaşadığı dünya tamamen gerçek dışıdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.