-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977) - Star Wars

ads
ads

Yıldız Savaşları Filmi Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977) - Star Wars


Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 1977
Yapımı :1977 - ABD
IMDb: 8.7
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera
Süre: 121 Dak.
Yönetmen : George Lucas
Oyuncular : Harrison Ford , Mark Hamill , Carrie Fisher , Alec Guinness , James Earl Jones
Senaryo : George Lucas
Yapımcı : George Lucas , Rick McCallum


sinema

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977) Filminin Özeti:


Luke Skywalker (Mark Hammil) amcası ve teyzesiyle ekincilik işinde uğraşmaktadır. Ne kadar Akademi'ye katılıp "jedi" olmak istese bile amcası buna karşıt çıkmaktadır. Bu arada şeytani bir ilhan galaksiyi ele geçiriyor ve "Ölüm Yıldızı" denilen, gezegenleri namevcut edebilecek güce iye olan bir gemi yapıyor. Direnişçilerin tab olan Prenses Leia (Carrie Fisher) bu geminin planlarını ele geçiriyor ve R2-D2 (Kenny Baker)'nun içine koyuyor. Bu planların Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness)'ye ulaşması gerekiyor. R2-D2 önce Luke Skywalker'la karşılaşıyor ve yan yana Obi-Wan Kenobi'yi buluyorlar. "Ölüm Yıldızı"nı yasak kılmak için eğlek Solo (Harrison Ford) ve Prenses Leia'yla omuz omuza imparatora sefer açıyorlar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.