-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 300 Spartalı (2006)

ads
ads

300 Spartalı (2006) Filmi - 300 Spartalı 1


Vizyon Tarihi: 16 Mart 2007
Yapımı : 2006 - ABD
IMDb: 7.8
Tür : Aksiyon , Savaş , Tarih
Süre: 117 Dak.
Yönetmen : Zack Snyder
Oyuncular : Gerard Butler , Lena Headey , David Wenham , Michael Fassbender , Peter Mensah
Senaryo : Zack Snyder , Kurt Johnstad , Michael Gordon
Yapımcı : Warner Bros , Bernie Goldmann


sinema

300 Spartalı Filmi Hakkında:


Eski çağ savaşları oldukça ilgi çekmiştir her zaman sinemalarda ve insanlarda. 300 spartalı'da bunların en iyilerindendir. Yüzüklerin efendisi filmine alternatif olabilecek filmdir. Yüzüklerin efendisi film tarzında ve anımsatan fakat onunla aralarında çok fark olan bir film. 300 Spartalı filminin yeri her zaman ayrı kalacaktır. IMDb: puan olarak ise, 7.8 gibi rakam almıştır. Hak ettiğinden çok az aldığıın iF ailesi olarak vurgulamak isteriz. 8.4'lük puan biz gönülden verebiliriz.


300 Spartalı (2006) Filminin özeti:


M.Ö.480 senesini anlatan ve Frank Miller romanından sinemaya uyarlanan film M.Ö.480 yılındaki Thermopylae savaşını anlatmaktadır. Ancak bu savaş farklı bir şavaş, Pers ile Sparta ordusu....

Persler devasa ordulara sahip çok güçlü ölümsüz binlerce askeri ve ruhsuz savaşçılar. Sparta kralı 300 kişilik ordusu ile yola çıkar. Kral biliyordur. İmkansız koca orduları devirmek ve yenmek ama en azından yüz yıllarca dillerden dile anlatılacak destanı yazmak imkansız değildir. Pers Tanrı kralına kafa tutar ve teslim olmaz. Spartalılar 300 kişi ama bir çağ açıp kapayacak nitelikte cesaret, onur ve ölüm için bugünü beklemektedirler.

Filmden Bir Kaç sahne:

sinema

sinema

sinema

sinema

sinema


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.