-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Köy (2004) - The Village Filmi

ads
ads

Köy Filmi - The Village


Vizyon Tarihi: 19 Kasım 2004
Yapımı : 2004 - ABD
IMDb: 6.5
Tür : Dram , Gerilim , Gizem
Süre: 108 Dak.
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Oyuncular : Adrien Brody , Jesse Eisenberg , Joaquin Phoenix , Sigourney Weaver , Bryce Dallas Howard
Senaryo : M. Night Shyamalan
Yapımcı : Scott Rudin , Sam Mercer

sinema

Köy Filmi Hakkında:


Dram ve gizem ağırlıklı köy filmi bir grup insanın hayatını anlatmaktadır. Filmin kalitesi kişiden kişiye değişmektedir. Bunun nedeni ise beklentilerin çok farklı olması ve iyi bir sinema seyircisi olmadığındandır. Beklentiler farklı olunca ve film beklenilen doğrultuda tatmin etmiyorsa kişiyi elbet filme kötü diyecek ve gerçek sanatı göremeyecektir. İşte köy filminin IMDb: puanlamasında bizce geri kalmıştır. Korku filmi olarak izlenilmeye başlanan sonrasında korku adına alışılmış filmlerdeki gibi sahnelerin olmadığını gören izleyiciler hayal kırıklığına uğradıklarından köy filmini anlayamamışlardır. Gizem, gerilim ve dramın bir arada olduğu muhteşem filmlerden bir tanesidir. Ve denilebilir ki, FİLM DEDİĞİN BÖYLE OLUR...

Köy (2004) - The Village Filminin özeti:


Senaryosu ve yönetmenliğini  M. Night Shyamalan'ın yaptığı harika film,  Şehirden uzak ve ormanın diğer ucunda köy hayatı yaşarlar.  Orman onlar için çok gizemlidir. Konuşmadıkları ve anlaşma yaptıklarından dolayı ormana giriş uzun yıllardan beri yapılmamaktadır.  Bir gün derisi yüzülmüş havyan kapılarının önüne atılır ve köy halkı korku içinde kalır. Bir grup yaşlı kesimi haric. Gizem bu yaşlılardan kaynaklanmaktadır.  Ve bir renkten uzak dururlar.  Ormanda garip canlılar olduğunu düşünürler ve yaklaşmazlar. Kör bir kız, zihinsel engelli kardeşi ve genç adam..  Aşk, sevgi, dram, gizem ve cesaret en önemlisi başarmak....

Şehirden uzak olduklarından ve hiç görmediklerinden köy halkı 100 sene geridedir. Sehir hayatına göre... Hafızalarınızdan silinmeyek filmi kesinlikle izleyin..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.