-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Sihirbazlar Çetesi Filmi (2013) - Now You See Me

ads
ads

Sihirbazlar Çetesi (2013) - Now You See Me Filmi


Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2013
Yapımı :2013 - ABD
IMDb: 7.3
Tür : Gerilim , Gizem , Suç
Süre: 115 Dak.
Yönetmen : Louis Leterrier
Oyuncular : Morgan Freeman , Mark Ruffalo , Jesse Eisenberg , Woody Harrelson , Dave Franco
Senaryo : Ed Solomon , Josh Appelbaum
Yapımcı : Roberto Orci , Alex Kurtzman


sinema

Sihirbazlar Çetesi Filmi Hakkında:


2013 Yılının kaliteli filmlerinden olan sihirbazlar çetesi alışılmış sihirbaz filmlerinden biraz farklı kulvarda kendini göstermiştir. IMDb: puanı 7.3 olarak belirlenmiştir. Gayet akıcı ve sıkılmadan izleyebileceğiniz gerilm, gizem ve suç ağırlıklı filmin keyfini çıkarın..



Sihirbazlar Çetesi (2013) - Now You See Me Filminin özeti:


Dünyaca ünlü sihirbaz grubu. Ve peşinde FBI ajanları sürekli takipteler. Bu grup her gösteride sadece bir numara sergilemektedirler. Ancak tek numara çok etkili ve anlamlıdır. Sahnede gösteri yaparken aynı zamanda milyar dolarları bankalardan çalabiliyorlar. Kötüden alıp iyiye ve kötüye dersini her gösteride vermektedirler. peşindeki ajanlar bir türlü bu çeteyi yakalayamıyorlar. Şaşırtıcı bir sonla akıllarda uzun süre kalacak film.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.