-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Pan'ın Labirenti (2007) - El laberinto del fauno

ads
ads

Pan'ın Labirenti (2007) - El laberinto del fauno Filmi


Vizyon Tarihi: 06 Nisan 2007
Yapımı :2007 - Meksika , İspanya
IMDb: 8.3
Tür : Dram , Fantastik
Süre: 118 Dak.
Yönetmen : Guillermo del Toro
Oyuncular : Ivana Baquero , Maribel Verdu , Doug Jones , Ariadna Gil , Sergi López
Senaryo : Guillermo del Toro
Yapımcı : Guillermo del Toro , Alfonso Cuarón
Diğer Adı : Pan's Labyrinth


sinema

Pan'ın Labirenti Filmi Hakkında:


Fantastik film sevenlerin mutlaka izlemesi gereken harika bir film.   İzlerken Masal dünyasında gezintiye çıkmış gibi hissedersiniz kendinizi. Oldukça iyi olan Pan'ın labirenti her yaştan herkesin izleyebileceği  tarzda filmdir.

IMDb. puanı 8.3 olarak sıralamaya yansımıştır. Oldukça iyi bir yerdedir.  2007 senesinin en iyi  fantastik türünde filmdir.



Pan'ın Labirenti (2007) - El laberinto del fauno Filminin özeti:


İkinci dünya savaşının hemen ardından geçen fantastik bir dünyanın içinde geçmektedir.  10 yaşında olan ofeile ve annesi yaşadığı yerden subay olan eşi ile yeni bir şehre giderler. Ancak ofelia'nın annesi asker eşinin iyi biri olduğunu düşünerek evliliklerini ve yaşamlarını sürdürmektedir. Fakat eşin tek amacı bir erkek çocuğunun dünyaya gelmesidir. Ve bu zaman zarfı içinde ofelianın annesine iyi davranmakta ve o günü beklemektedir. Ofelia'ya ise kötü davranışlar sergilemektedir. Yolculuk bittikten sonra konakladıkları bir dağ kasabasında küçük kız bir labirent görür. Ve oranın gizemine aşık olur. Bir gece evine giren böceksi canlıyı takip ederek Pan'ın labirentinden aşağıya iner.  Ofelianın karşısına Pan çıkar ve ona yapması gereken bir kaç olduğunu söyler. Küçük kız kabul eder ancak yapmaması gerekenleri unutur.  Zorlu bir sınavı geçmesi gerekir. Yaşadığı dünyaya ait değildir. Yıllar önce prenses olan ofelia zorlu sınavdan geçerse ait olduğu aileye kavuşacaktır.


Pan filmi, Panın labirenti izle, fantastik filmler, kelebek, masal dünyası, gizemli sahneler, asker, subay, çocuk, dram, en iyi filmler, prenses


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.