-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Cypher (2002)

ads
ads

Cypher (2002) Filmi


Yapımı :2002 - ABD
IMDb: 6.9
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Gerilim , Gizem
Süre: 95 Dak.
Yönetmen : Vincenzo Natali
Oyuncular : Lucy Liu , Kari Matchett , David Hewlett , Jeremy Northam , Nigel Bennett
Senaryo : Brian King
Yapımcı : Hunt Lowry , Paul Federbush

Cypher (2002) Filmi Hakkında:


Matrix tarzı bilim kurgu filmi. Umudulmadık bir sonla biten ilk başlarda çok basit bir sinema filmi gözükse de ilerleyen dakikalarda kalitesini ortaya koyuyor. Ancak o kadar abartılacak kadar iyi bir film değil. IMDb: puanını kesinlikle hak ediyor. Zaman kaybı yaşamayacağınız enfes filmi iF olarak tavsiye ederiz.

sinema

Cypher (2002) Filminin özeti:


Bir adam ve bir dünya yaratır kendine. Bir oyunun içinde bulur. Kendisi dahi sonuna kadar bu oyunun en büyük parçasına kendini dahil ettiğini bilemez. Çok zekice işlenmiş bilim kurgu filmidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.