-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The Godfather II (1974) Baba: 2

ads
ads

Baba 2 - filmi 1974


Vizyon Tarihi: 20 Aralık 1974
IMDb: 9.0
Yapımı :
1974 - ABD
Tür : Dram , Suç
Süre: 200 Dak.
Yönetmen : Francis Ford Coppola
Oyuncular : Al Pacino , Robert De Niro , Diane Keaton , Robert Duvall , James Caan
Seslendirenler : Atilla Olgaç , Hakan Akın
Senaryo : Francis Ford Coppola , Mario Puzo
Yapımcı : Francis Ford Coppola , Fred Roos

The Godfather  II (1974) Baba: 2 filminin özeti:


1972 yapımı ilk filmin devamı niteliğinde, gene edip Mario Puzo ve direktör Francis Ford Coppola’nın mucit ellerinden müştak maharetli işi bir yapım. Oscar ödüllü bir filmdir.

Genç Corleone, Amerika’ya yeni gelmiştir. 1917 yılında, New York şehri’nin mevzii mafyalarından birinin liderini öldürünce kredi kazanır ve korkulan biri haline gelir....

Bu arada, 50 yıl sonra, Michael Corleone, Washington’da senato komitesine karı işleriyle ilgili tabir vermektedir.Film,eleştirmenler tarafından mukaddem filmden daha başarılı kâin az sayıdaki devam filminden biri olarak kabul ediliyor. Robert de Niro filmde sadece 45 dakika Vito Corleone'yi canlandırarak Oscar'ı almıştır. ..

Baba 2 Fragmanı izle..


Not: Bu video "imbdtop250" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.


Baba 2 Fragman (1974) - The Godfather Part II Trailer..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. güzel bir film fakat çokda iyi bir film degil idare eder eski bir filme göre geçer not aldı benden :d

    YanıtlaSil
  2. IMBD De dünyanın en iyi üçüncü filmi seçilmişti 2. ise God Father 1 çok büyük bir seri.

    YanıtlaSil
  3. tarihe gecmiş bir basyapıt herkesin izlemesini tavsiye ederim oyunculuklar gercekten super

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.