-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Yüzyılın Fırtınası (1999) - Storm Of The Century

ads
ads

Yüzyılın Fırtınası (1999) - Storm Of The Century Filmi


Yapımı :1999 - ABD
IMDb: 7.3
Tür : Dram , Gerilim , Korku
Süre: 257 Dak.
Yönetmen : Craig R. Baxley
Oyuncular : Jeffrey DeMunn , Spencer Breslin , Colm Feore , Dyllan Christopher , Julianne Nicholson
Senaryo : Stephen King

sinema

Yüzyılın Fırtınası Film Hakkında:


Sinema filmlerini takip edenler mutlaka bilirler "Stephen King" denilince akan sular durur. Neredeyse tüm filmleri bir sanat harikası. Stephen King aslında bir gerilim, korku türünde romanları ile tanınmıştır. Bir çok eseri sinemaya uyarlanmıştır. Bunlardan bir kaçı; esaretin bedeli, yeşil yol gibi sinemada çığır açan filmlere eserleri konu olmuştur.

Yüzyılın fırtınası filmi çok uzun olmasına rağmen bir saniye bile gözünüzü kırpmadan izleyebiliyor ve 4 saati aşkın süren filmin bitmesini istemiyorsunuz. Müthiş bir hayal dünyasıyla yazılmış olan yüz yılın fırtsınası IMDb: puanlamasında 7.3 olarak hakettiği yerdedir.



Yüzyılın Fırtınası Filminin özeti:


Hazırlıklarınızı yapın, tedbirlerinizi alın, kapınızı kilitleyin ve deniz kıyısından uzaklaşın. Korkunç ve daha önce görülmemiş müthiş ve etkileyici fırtına gelecektir. Hemde tahmin edildiğinden daha farklı şekilde. Bir adada gerçekleşecek olan hikaye küçük bir kasaba ve 400'e yakın kasaba sahili.

Esrarengiz bir insan gelecektir adaya ve beraberinde şiddetli fırtına..  Ve birde kurt başlı gümüşten asası ile.. Yaşlı bir kadını öldürecektir. Ve sonrasında esrarengiz adam yakalanacak ve olağanüstü olaylar beraberinde gelecektir. "Bana istediğim şeyi verirseniz giderim"  sözü her yerde yankılanacak.. Günahkar insanlar, hataları olanlar bir şekilde insan kılığındaki yaratık tarafından cezalandırılacak hatta öldürülecekler.

Kasaba halkı gecen  zaman zarfında bu adamın insan olmadığına ve  adanın lanetleyeceğini  düşünerek  ona istediği şeyi vermek zorunda kalacaklar.  Ancak İstenilen şey nedir. Hemde bunca olanağanüstü güçlere sahip olan biri neden istediği O şeyi halktan istiyor.  Neden Kendi alamıyor...

Filmin sonuna kadar gizemini koruyan ve sonunda öğreneceğiniz o isteği kasaba halkı verebilecek mi? Yoksa Tamamen yok olup gidecekler mi?



Stephen King filmleri:  top 10


1- The Shining/Cinnet (1980-Stanley Kubrick)

2- Pet Sematary/Hayvan Mezarlığı (1989-Mary Lambert)

3- It/O (1990-Tommy Lee Wallace)

4- Carrie/Günah Tohumu (1976-Brian De Palma)

5- Misery/Ölüm Kitabı (1990-Rob Reiner)

6- Christine (1983- John Carpenter)

7- Salem’s Lot (1979- Tobe Hooper)

8- Creepshow/ Korku Şovu (1982- George A. Romero)

9- Cujo The Dog/ Kuduz Köpek (1983-Lewis Teague)

10- The Mist/ Öldüren Sis (2007- Frank Darabont)


Stephen King filmleri listesi, en iyi filmler, korku filmleri, gerilim filmleri, senarist, doğa üstü varlık, şeytan, günahlar, gizemli sahneler, fırtına, ada, kasaba, polis, wampir,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.