-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğanın İçindeki Şehir Acarkent

ads
ads

Dünyanın en büyük metropollerinden olan İstanbul, aslında bu duruma çok eski tarihlerden beri alışmış, deneyimli bir yerleşim birimi. Aynı zamanda dünyanın en eski şehirlerinden biri olan İstanbul’ da nüfus, her dönemde yine dünyanın en yüksek olan nüfuslarındandır. Bununla birlikte artık değişen yaşam standartları ve gelişen teknoloji, şehirleşmenin ve çok katlı yapılaşmanın kaçınılmaz bir şekilde getirdiği çeşitli olumsuzluklara da sahip. Metropolün içerisinde ancak doğanın ortasında, şehrin karmaşası ve tüm olumsuzluklarından uzakta bir yaşam alanı oluşturma fikriyle meydana gelen Beykoz Acarkent, benzersiz bir yaşam konforu sunuyor.

Beykoz Konaklarında Saygın ve Özel Bir Yaşam Kalitesi Var

Beykoz Konakları adıyla da bilinen yerleşim alanında hazırlanmış, farklı büyüklüklerde villalar, ormanın içerisinde konumlandırılmış, doğanın tüm özelliklerini metropolün ortasında olmanıza rağmen hissedebileceğiniz bir özelliğe sahip.

Ünlülerle Komşuluk, Seçkin Komşular

Ünlülerinde yaşam alanı olarak tercih ettiği Acarkent, seçkin ve saygın sakinleriyle de desteklenmiş eşsiz özellikte bir yerleşim alanı. Farklı ihtiyaç ve farklı kişi sayısına göre özel olarak hazırlanmış farklı tipteki villalardan oluşan Acarkent’ te ihtiyacınız olabilecek her türlü donanımda bulunuyor. Bu sayede yerleşim alanı içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Tüm özellikleriyle benzersiz bir konfor ve yaşam kalitesi sunmak amacıyla tasarlanmış olan Acarkent’ in ayrıcalıklı ve saygın üyelerinden biri olmak için mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Doğanın İçindeki Şehir Acarkent


İhtiyaçlarınıza yanıt verebilecek özelliklere sahip yaşam alanını mutlaka bulabileceğinizi bildiğimiz Acarkent’ te İstanbul Boğazı’ nın ve İstanbul doğal güzelliklerinin sunduğu tüm olanakları en üst düzeyde yaşayabilirsiniz. Metropolde yaşamak zorunda olup, doğayla bu denli iç içe yaşayabilme avantajı oluşturan Acarkent’ in bir yaşam alanından beklediklerinizin en üst düzeyde karşılanacağını ve hatta beklemediğiniz birçok özellikle de desteklendiğini yerinde görmenizi özellikle tavsiye ediyoruz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.