-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Facebook Paylaşımınıza Gelen Yorumları Engelleme

ads
ads

Facebook  paylaşımınızı yoruma kapatmak.


Dünyaca ünlü  sosyal medya  Facebook  kullanıcıları bazı  yorumlardan rahatsız olmaktadırlar.  Ve bu sebeple  herhangi bir  paylaşıma ait olan yorumların  yapılmasını istemiyorsanız  yapmanız gerkenler çok basit.  Dilerseniz  tümüne de kapatabileceğiniz  gibi sadece  istediğiniz   bir paylaşımın  yoruma  açık bölümünü kapatmayı    video ile   gösterdik..

Ve  özetle  aşağıdaki adımları  uygulayınız..

1. Adım:  Yoruma kapatmak istediğiniz bir paylaşımın yorumların olduğu gönderinize gidiniz.
2. Adım: Paylaşımınızın  sağ üst bölümünde yer alan  ufak kısım vardır bu  aşağı yönünde olan ok işaretine benzer ona tıklayın.  Ancak Bazı  durumlarda  3 nokta üst üste olan kısımlıda olabilir.  Genelde  aşağya bakan ok işaretidir.  
3. Adım: Resimde gördüğünüz  gibi  benzer  kısım çıkacak bu  menüde yazılanlardan "YORUM KAPATMA"  veya "YORUMA KAPAT" butonunu görreceksiniz buna  tıklayın ve yorum yapmaya kapat işlemine bastığınız zaman, yorum yaz kutucuğu kaybolacaktır..

Not: Bu video "ibrahim fırat" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

facebook yorum kapatma (facebook Paylaşımıdaki Yorum Kısmını Kapamak) Video izle..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.