-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Turkcell Salla Kazan ve İnternet veren uygulamaları

ads
ads

Ücretsiz dakika ve hediye internet nasıl alınır, hangi uygulamalar turkcell bedava internet veriyor bunlardan bahsedeceğiz. Öncelikle “bedava peynir sadece fare kapanında olur” diye düşünmeyin. Vereceğimiz bilgi ve yöntemler tamamen doğru ve test edilmiştir. Ayrıca bu interneti biz vermiyoruz. Operatörün kendisi veriyor ve tamamen ücretsizdir.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom fark etmeksizin operatörler hediye 1GB internet ve kampanya düzenliyor. Müşteri kaybetmek istemeyen operatörlerin bu kampanyaları nelerdir, nasıl yararlanılır bunları anlatacağız.

Operatörlerin hediye dağıtmak için yaptığı uygulamalar var. Bu uygulamalardan Vodafone Yanımda, Turkcell Salla Kazan ve Türk Telekom Sil Süpür uygulamalarını şimdiye kadar indirmediyseniz, indirmekle başlayabilirsiniz.

Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom uygulamalarını sırayla anlatacağız. 1 GB internet nasıl alınır, hediye internet veren diğer uygulamalar ve Bu uygulamaların hileleri var mı, nasıl daha fazla hediye alınır gibi sorularına cevap vereceğiz.

Turkcell bedava internet, dakika ve sms veren uygulaması Salla Kazan!

Eğer turkcell kullanıcısıysan şimdiye kadar indirmemekle hata yaptığın uygulamaların başında salla kazan geliyor. Salla Kazan ile haftalık Turkcell’in vereceği hediye internet, dakika, sms ve daha bir çok pakete sahip olabilirsin.

Turkcell Salla Kazan ve İnternet veren uygulamaları


Salla kazan uygulaması ücretsiz ve kolay kullanıma sahiptir. Uygulamayı indirdikten sonra giriş yap ve salla. Bildiğimiz sallıyorsun ve gelen hediyeyi afiyetle kullanabilirsiniz. Turkcell’in diğer bedava internet veren uygulamaları Dergilik, Paycell, bip, fizy ve tvplus’ı da tanıtacağız. Haftalık ve aylık olarak ücretsiz internet veren Turkcell uygulamaları için detayları;

http://www.bedavainternet.info/category/turkcell-bedava-internet/ adresinde bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.