-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Seksenler Dizi Hakkında

ads
ads

Seksenler


Genel olarak eski nesillere hitap eden bir dizi olan Seksenler, oldukça güzel konuları ele almaktadır. Ayrıca yeni nesle de eski nesil hakkında çok yararlı bilgiler vermektedir. Bu özelliği ile de oldukça beğenilen bir dizi olmuştur. Zaten dizinin oyuncu kadrosu da oldukça geniştir. Buradan da anlaşılacağı gibi dizi çok büyük bir prodüksiyonla çalışmaktadır ve yaptıkları her bölüm izleyicilerini oldukça memnun etmektedir.

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Yasemin Çonka, Vural Çelik, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Ceyhun Fersoy ve Suzan Kardeş gibi çok ünlü isimler dizide çok önemli rolleri üstlenmişlerdir. Dizi genel olarak birkaç kişinin etrafında dönmek yerine genel olarak 1980 zamanındaki tüm olayları güzel bir şekilde ele almaktadır. Dizinin en beğenilen yanlarından biriside tarafsız olmasıdır. 1980 zamanlarında birçok görüş ayrılığı olmasına rağmen dizi bu konulardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmıştır. Bu sayede belli bir tarafın dizisi değil de herkesin dizisi olmayı başarmıştır.

Dizinin genel olarak en çok gündeme gelen karakterleri ise Ahmet, Fehmi, Rukiye, Nazlı, Gülden, Sami, Şahin ve Elvan’dır. Dizinin her bölümünde farklı konular ele alındığı için dizi çok sevilmektedir. Seksenler dizisinin en yeni bölüm fragmanlarını izlemek için sitemizi tercih edebilirsiniz. Her bölümde yeni bir olay olduğu için fragmanları takip ederek bölümler hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede merakınızı büyük ölçüde giderebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.