-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bahçeşehir Haber

ads
ads
Bahçeşehir İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan Şehr-i Bahçe veya Süper Kent, Küçükçekmece Gölü’nün  kuzeybatı bölümünde bulanan TOKİ tarafından toplu konut olarak inşa edilmeye başlanan yapılaşmaya açıldığı son 15 sene içerisinde planlı olarak büyümekte olarak büyüyen ve zamanla diğer uydu kentlere örnek olan uydu kent olmuştur, Başakşehir ilçesinin sınırları içerisinde bulunan ve toplu yapılaşması hızla devam eden ilçelerden birisi haline gelmiştir Türkiye’nin ilk uydu kentidir
Bahçeşehir içerisinde bulunan lüks siteler ve konutlarıyla yüksek gelirli elit insanlara hitap etmekte olan bir ilçedir Sahip olduğu çeşitli iş merkezleri ve ofislerle beraber önemli bir ticaret ve iş merkezi olma özelliği taşımakta olan bir ilçedir Bahçeşehir de inşa edilen son yapılar Toplu Konut İdaresi tarafından yapılmıştır..

Bahçeşehir Haber


Bahçeşehir toplu konut arazisi İstanbul un merkezine ortalama 25 kilometre uzaklıkta ve Tem Otobanın ile Şehrin her bölgesine kesintisiz ulaşım sağlanmaktadır Ülkemizi Avrupa ya bağlayan Edirne-İstanbul demir yolunun 3 km si buradan geçmektedir Ispartakule tren istasyonu da bu ilçede bulunmaktadır..

İlçe bu yapılan yatırımlardan dolayı her geçen gün büyümekte ve kendisine yeni sakin kazanmakta bu da göstermekte ki ilçede çok sayıda Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat oldukça gelişmekte bunların yanı sıra eğer ilçeye giderseniz mutlaka ilçeye Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat gerçekleştiren birkaç kamyon görebilirsiniz bunların yanı sıra ilçede yapılan sitelerde ilçeye çok sayıda Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat gerçekleştirmekte..

İlçe halkı son derece elit ve mütevazi bir halk olduğundan sokakları sakin ve sessiz bir ilçedir ilçe ciddi oranda İstanbul’un en sakin ilçelerin de birisidir ilçe zamanın birçok ödül almıştır bu ödüller Kurumsal Uygulamalar ve Projeler ödülü ve Yeni Kentsel Yerleşim Anlayışı ödülleridir
İlçe de bulunan atık su arıtma tesisi sayesinde ilçede atık sular arıtılarak yeşil alanları ve parkları sulamakta kullanılmakta baktığınız zaman ilçede gayet fazla yeşil alan ve park bulunmakta ve alanların atık sularla sulanması çevre ciddi oranda fayda sağlamakta ve daha az maliyetli olduğu için daha fazla yeşil alan ekilmesini sağlamakta ve buda ilçe halkı tarafından oldukça dikkat çekmekte..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.