-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kürşat Mican..

ads
ads

Kürşat  Mican Güncel   Haber.


Bildiğiniz  gibi geçenlerde bir grup LGBT yürüş  yaptılar adı ise "ONUR YÜRÜYÜŞÜ"  dikkat ediniz  onur yürüşü imiş.  Her neyse Kürşat Mican İstanbul Alperen ocakları  istanbul il  başkanı

Güncel açıklama  Kürşat  Mican..


Küresel Emperyalist Şeytanların Sapkın Projesi LGBT Örgütünün aile yapımızı, nesillerimizi, mukaddesatımızı,,milli ve manevi değerlerimizi dinamitlemek için yürüttükleri iğrenç faaliyetlere karşı durmak, bu alçak ve sinsi projenin barındırdığı tehlikeyi iyi anlamak, yeni nesle anlatmak ve toplumumuzu bu sapkın akımın şerrinden muhafazaya çalışmak milliyetine, maneviyatına, mukaddesatına bağlı, şuurlu, ahlaklı herbir dava ehlinin sorumlu olduğu bir görevdir.

Yüce Allah, bizleri hakiki manada uyandırsın. (Amin)




2016 yılı olması lazım.... O zaman yürüyüş engellenmişti..


Alperen Ocakları Başkanı'na onur yürüyüşü davası...

Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL,(DHA)-TAKSİM'de geçen haziranda Onur Yürüyüşü yaptırmayacağını söylediği açıklamasıyla ilgili Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi..

Ve Sonuç..

ALPEREN Ocakları Genel Başkan Vekili Kürşat Mican, geçen yıl LGBT onur yürüyüşüne yönelik sözleri nedeni ile "Halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak aşağılama" suçunda 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mican'ın bu cezası 4 bin TL para cezasına çevrildi.

2016 yılındaki yürüyüşüe binaen komuoyuna açıklama:

Kürşat  Mican..


Taksimde yapacak olan yürüyüşün mahiyeti milletimizin milli manevi yapısına ve geleneklerine aykırıdır. İsmi onur yürüşü olan ama aslı ahlaksızlık olan toplumun snir uçlarına dokunan bu tipsiz ahlaksızlkların normallleştirilmesine ve özendirlmesine

Asla ve asla müsadec etmeyeceğiz. Recep, Şaban gibi Mübarek kabul ettiğimiz ayları dillerine dolayarak komiklik yapmaya çalışanlara uyarımız böyle fantazilerle milleitmizin hassasiyetlerini dillerine dolayarak

terbiyesizliğe soyunmasınlar manevi değerlerimizi alaya alarak hududlarını aşanlara..Yüyüşün tertiplenmesine sadece hoş görü nazarı ile bakarak toplumsal yozlaşmanın ve ahlaki çöküntünün kızlarımıza oğuıllarımıza alternatif harflerle yeni cinsiyetler türetilmesine mahal verilmemelidir.

Bu kimsenin özel hayatına şahşsi bir tepki değildir. İyiliği emretmek kötülükten neyh etmektir. (İslam'ın Emri)

Bu ahlaksızlığa yön veren tayin eden kulaklarını tıkayan, gözlerini kapayan sayın yetkililer sizleri bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz. ve daha fazlası var ben burada durdum. Ve Dava açıldı.

LGBT liler onur yürüşü adını koydukları 2016 Ramazan ayında (pankartlarla birlikte sanal alemde "RECEP" İLE "ŞABAN"IN Aşkına Ramazan engel olamaz diye reklamlar yapmışlardı tabiki bizde (Kürşat Mican Alperenler )

Tabiki bizde buna karşılık bir basın açıklaması yapmıştık hiçbir şekilde bu şekilde ahlaksızıkların ecdadın kanlarıyla sulanmış topraklarda bu şekilde yürümelerine müsdade etmeyeceğiz. Ve bu açıklamamız devlet rarafından karşılık buldu..

Valilik ise malunumuz bizim hasasiyetimize karşıluk bizde buna izin vermiyrouz dedi ve alperenler hiçbir şekilde fiziki muamele de bulunmadı ancak onlar bizi mahkemeye verdi.2. selse görüldü sanırım sene 2017 savunmamız yapıldı.

Marjinal grup sürekli kavgacı kin ve nefret tohumu eken yapı gibi göstermeye çalıştılar ve gerekli bilgileri sunduk. Tutuklama talebinde bulundu birçok talepte bulundu ancak hakim tarafından red etildi. Dile zor ama: LGBT liler Kabe örtüsünü LGBT bayrağı yapmışlar sokakta onursuzca

yüyüşleri ve resimlerde "Recep, Şaban, Ramazan aşkına engel olamaz deniliyor resimlerde görsellerde..

Bunların her birisi delil olarak verildi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.