-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ayna'daki Gizem (Senmisin - Ben miyim?)

ads
ads
Evet gelelim aynalara. Aynalar ve insanlar hakkında baya bir düşündümde. Kişi aynaya neden bakar? Cevap: Kendini görmek için? (kendini neden görüyon?) "NASIL GÖRÜYRSUN" Benim seni nasıl gördüğümü bilion mu? Aynalar öyle tatlı şekilde kandırır ki insanı ayna kendine çeker kişileri. Ve hep aynaya bakan insanlar vardır neden? Ayna hastası olmuştur. Ama garip olan Aynaya bakan (kendine hasta olmuştur) Aynayı gören varsa bana oradan el sallasın. Aynaya bakıyorum der ama kendini görür? Neden mi? Kendini gördüğü için yani görmek istediği kendini. Benim gördüğüm veya başka birinin gördüğü seni görsen belkide aynaya bakardın.

Kendini görmezdin. Belkide aynaya bakıyorum derken kendine baktığının farkına vardığında aynanın seni yanılttığını senin mi sana yoksa senin mi sana baktığını kestiremezdin. Hele birde senle sen göz göze gelsen var ya. Kaç tane senin sana baktığını görünce binlerce senden kaçmak için aynaya bakardın. Aynaya bakıyoruız evet % 99 'u görmek istediği yanılsamasını görüyor. Bana aynaya bakan ama aynayı göreni gösterin ben aynanın gizemini anlatırım. İnsanda aynadır. Bana bakan kendini görürken beni göremez. İşte aynı tıpkı insan gibidir. Yani ben sana baktığımda seni görmeyi becerdim. Sen hala kendini görmeye inat ediyorsun. Ama bu iki ayna arasındaki fark. Parlak kandıran yansıma olan ayna seni sen sandırırken. İnsan aynasında ise kendini çok kötü görürsün. Çünkü ben yada insanlar seni sana gösterir. Ama sen beni gördüm sanarsın. Buda senin yanıldığın noktadır. Sen kendini görmek istiyorsan bana bak. 10 dakika da kendini resmedersin yazarsın. Bende seni beriden okur bitiririm. Sen seni görmeden sen seni nasıl görmeyi başarabilirsin ki? Aynaya kanan, Bende kendini ben sanan. Hangi aynaya bakmak istersin. (iF)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.