-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Seccade üzerindeki semboller

ads
ads

Seccade üzerindeki semboller masum mu?

Özellikle yurt dışında üretimi gerçekleştirilen ve Müslüman ülkeler tarafından ihraç edilen seccadeler kasıtlı olarak sübliminal (gizlenmiş) motifler ve semboller ile süsleniyor. İlk bakışta ibadet eden bir insan tarafından fark edilmiyor olsa dahi, ustaca yerleştirilmiş bu simgeler insanın bilinçaltına doğrudan etki edebiliyor. Bu da bir Müslüman'ın zihnine kodlanan bir fotoğraf karesi gibi işleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın seccade fetvası

Vatandaşların, camilerdeki halı ve seccadelerde yer alan motiflerin namaz sırasında dikkatlerini dağıttığı şikayetinde bulununca, Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçmişti.

Seccade üzerindeki semboller

Seccade üzerindeki semboller 1

Seccade üzerindeki semboller 2




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.