-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Lazer Gösterisi ile Evlilik Teklifi

ads
ads

Evlenme teklifi edeceğiniz kadını çok mutlu etmek isterseniz lazerle evlilik teklifi, bunun için yeterli olacaktır. Sevdiği kişiye unutamayacağı bir teklif organizasyonu yapmak ve sevisini görkemli bir şekilde ifade etmek isteyen kişiler için harika bir organizasyon çeşididir. Türkiye’nin ve İstanbul’un simgelerinden olan boğaz köprüsünde yapılan bu evlilik teklifi yöntemi sık olarak tercih edilmektedir. Evlilik telifi sırasında istenilen cümle veya evlenecek kişilerin adı boğaz köprüsüne lazerler yardımıyla yansıtılmaktadır. Renkli lazer ışıkları ile sevdiğiniz kadının mutlu bir anı yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Lazer Gösterisi ile Evlilik Teklifi


Lazerle Evlilik Teklifi Paketleri

Evlilik teklifi organizasyonları arasında en dikkat çekenlerden biri olan lazerle evlilik teklifi isteyen kişiler için belirlenen çeşitli paketler vardır. Tekne, yat, yemek seçenekleri ile bu anı daha da özel hale getirmeniz mümkündür. Lazer ışıklarının yanında, havai fişek ve renkli balon gösterisi gibi hizmetler de paketlerde sizlere sunulmaktadır. Lazer gösterisi ile teklif hazırlayan kişiler ile organizasyon öncesi tüm planlar yapılmakta ve isteğe bağlı gösteriler hazırlanmaktadır. Siz de sevdiğinizi mutlu etmek için https://nessyatkiralama.com/yatta-lazerle-evlilik-teklifi/ web adresine tıklayarak böyle bir organizasyon hazırlayabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.