-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Teknede Evlilik Teklifi

ads
ads

Sevdiğiniz ve evlenmek istediğiniz kadın için yapacağınız romantik evlenme teklifleri arasında düşünüp duruyorsanız yazımızı incelemenizde fayda var. Artık zamanı geldi ve nasıl evlenme teklifi edeceğinizi bilmiyorsunuz. Peki, hiç teknede evlilik teklifietmeyi düşündünüz mü? Oldukça romantik ve duygusal anların yaşandığı yatta evlilik teklifleri binlerce kişinin "evet" cevabına şahit olmuşur. İstanbul'un eşsiz manzarası ve yat gezisi ile sizde evlilik yolundaki ilk adımlarınızı atabilirsiniz. Kusursuz hazırlanmış bir masa romantik müzik ve görsel şölen ile sizde beklediğiniz o cevabı alabilirsiniz.

Teknede Evlilik Teklifi


 Yatta Evlilik Teklifi İçin Neler Yapılır 

Eğer siz evlenme kararınızı teknede evlilik teklifiolarak verdiyseniz firma ile anlaşarak bunu istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Yeme, içme, ortamı hazırlama, müzik ve görsel şölenleri firma sizin için hazırlayacaktır. Sizede sadece o gecenin keyfini çıkarmak kalır. Öncelikle yemek servisiniz yapılır ve içecekleriniz ikram edilir. Müzik ve manzara eşliğinde yemeğinizi yedikten sonra konuşmanıza başlayabilirsiniz. Teknede evlilik teklifiyaptığınız anda görsel şölenler başlar. Havai fişekler, balonlarla ya da rengarenk lazerlerle yazılan yazılar gibi. Sizde hala evlilik teklifini nasıl yapacağınıza karar veremediyseniz https://nessyatkiralama.com/yatta-evlilik-teklifi/sitesine göz atarak birçok seçeneği kolayca bulabilirsiniz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.