-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » La İlaha İlla ALlah (Elif'te Kayboluşum)

ads
ads
Bi İsmi Allahi ElRahmani ElRahiymi (Başında Elif Vardır. Elifle Başlar.. B ile okunurken Elif Sese gelir. ) Elif ile başlayan Rahman ve Rahiym Olan Allah'ın adı ile demek için neden B önce söylenir? Bilmiyorum... Belkide Elifsiz B denilemeyeceği içindir.. Yani B den sonra Elif Söylenir Ki Yüce Rabb'imizin Adını Dİle Getire bilmek için Elif öyle bir Söylenir ki B hayasından geri çekilir. Allah denilir ve yer göl arş titer Allah dendimi.

 Tüm canlı cansız yaratılmış herbir şey hücresine atomuna çekirdeğine. Nötron, proton, moleküllerinden en küçük gözle görülmeyen evrenler dahi Zİkre başlar "ELİF" öyle bir harftir ki bunun sırrına erebilmek istersen Elif'i kalbine Nakışla... Ya Allah Hu Allah Hu. El Hayyu El Gayyumu El Aliyyu El Aziymu.... Elif eliftir. 1'dir. Bütün Sırlar Elif ile başlar.... Aşk'ın yanışı Elif'den Korlar Yürekleri. Hücrelere işler Elif'in güzelliği. Elif olmadan Allah diyemezsin ki Aşkı Tadasın. Haydi Elif vardır ki, Solunda Lam harfi Lam harfi ile Yanyana Gelerek He harfine birleşir de Elif Tek başına 3 harf solunda. Allah Deriz. Elif diğer harflerin var oluşudur. Elif bilen Elifin Aşkına Vav olur. Elif dedim ya Elif ile başlayan tüm sözlerin başında elif varken elifçe elifle sadece bir tane tek harf ile elifi şiirledim kalbime.

 La İlaha İlla ALlah (Elif'te Kayboluşum)


 Yandım üşüyorum sıcakların içinde donuyorken nasılda ELİF hiç birine benzemeyen farkı ile sese geldi. Yağmurların ıslattığı düşüncelerim Elif'e Elif diye diye Ruhumdan kayboldum Elif'in aşkına. Elifin Elif olduğu gibi gerçekti bu düşlerde yok olan benliğim Elife sarılmak istedi. Büküldüm, eğrildim, eridim kül oldum çöllerin ortasında mecnun oldum. Ney'di her sesin ritminde Elif'i duyuran? Elifin manası sırrımda unutuldu sır sırlara sırlandı da sırrımı sırlara sır ettim. Sırrımın sırrına sırdaş olamadım. Ney'di bu sır. Ben kendime bile söylemedim sırrımı bilmiyorum Sırlara kayboluşun sırrından geçerken ayağım takıldı düştüm birden yere kalkamadım tekrar bir kere olsun tekrar kere azda olsa doğruldum olmadı büktüm boynumu Elif'e vuruldum. Allah dedi kalbim Nereden bileyim. Elif dedim elif dedim hep elif dedim elif demeden elif diyemiyorum Elifi unutmak ölümdür Elifi bilene ne mutlu Elif diyene Hu Allah Hu. Ney'den geliyor bu Misk-u Amber kokusu. Sarhoş etti tek bir an saniyeden saliseye rüzgardı gelip geçen beni benden alan Elifin rengi Ney'di bilemedim. Her bakan göz aynımı görüyor acaba Elifi, yoksa elifi göremeyen gözler de çok mu ki? elifi unutmuşlarda sanki Elif'e bakan gözler körmü? Göre Göre baktılar Kördüler. Kalbin görse gözün körse ne fark eder gözün görse kalbin körse...

Elif'ti tutan beni burada Elife yazamadım daha hiç bir şey Elif Dedim durdum orada düşündüm kaldım tek bir durakta. Soğukladım Çöllerin yanlız kimsesi oldumda bir lale gördüm uzaklarda Elif sandım baksana serap mı gördüm ki yaklaştıkça kayboldu kaç seneden beri elife koşarken çoştuğum her anda Elif diyordu tüm bedenim Allah diyordu zikreden kalplerin her atışında o ahenkti musikinin içinde okudum bir kitapta yazdığım bu tek kelime ile başlayarak Allah diyordu zerreciklerden dağların titremesi, arzın sarsıntısında kapanan secdeye eğilen bükülen kıvrılan, yanan, üşüyen, kaybolan hiçliğe hiç birimizden hepimize kadar yoktuk vardı Elif ve La İlaha İlla Allah Muhammedun RasuluAllahi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.