-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » En Son Teknoloji Bültenleri Haber365'te!

ads
ads

Teknolojiye dair tüm merak edilenler Haber365 tarafından ayrı ayrı ele alınmıştır. Yani gerek dünyada ki gelişmeleri gerekse ülkemizde ki çalışmaları takip etmeniz mümkün olacaktır. En son teknoloji haberleri çarpıcı başlıkları ile öne çıkmıştır. Bu şekilde merak ettiğiniz konular hakkında anında bilgi sahibi olursunuz. Örneğin e-spor oyunlarına dair yeni bültenler hazırlanmıştır. Ramazan ayına özel olarak güncellenen oyunlardan anında haberdar olmanıza özen gösterilmiştir. Mobil oyunlar arasında olan Call Of Duty için güncelleme bilgi verilmiştir. Kısacası sosyal medyadan oyunlara kadar pek çok konuya dair içerikler mevcut. Ve hepsi de Haber365 tarafından özenli bir şekilde sergilenmekte.

Yeni Teknolojik Ürün Haberleri

Son dakika haberler adı altında sadece siyasete ya da magazine yer verilmiyor. Haricinde son teknolojik ürünlere dair çarpıcı haberler de mevcut. Mesela elektrikli araç projeleri tüm dünyayı etkisi altına almıştır. Yine otomobil sektöründe dev bir marka olan BMW bu gelişime ayak uydurduğunu açıkladı. Elektrikli iX3 modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Haricinde ülkemizde de yeni gelişmelerin olduğunu belirtmek gerek. Mesela yerli otomobil çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Otomobil üretimine dair fabrika çalışmaları sürüyor. Toplantılara ve yeni gelişmelere dair tüm detaylar Haber365 tarafından gözler önüne seriliyor. Bu şekilde gerek dünyanın gerekse ülkemizin teknolojik alanda ki gelişmelerini değerlendirmeniz uzun sürmeyecektir.

En Son Teknoloji Bültenleri Haber365'te!


En Güncel Sosyal Medya Haberleri

Teknoloji adı altında sosyal medya araçları, hesapları ve kullanıcıları da ele alınıyor. Örneğin Instagram ya da Facebook gibi önde gelen sosyal medya ağlarına ilişkin haberler mevcut. Yeni özelliklerinden anında haberdar olmanıza dikkat ediliyor. Beraberinde güvenlik açısından dikkate alınması gereken hususlar da ele alınmıştır. Mesela son zamanlarda artış gösteren siber saldırılar için e-posta adreslerine yönelik önlemler ifade edilmiştir. Vatandaşlar bu konuya https://www.haber365.com.tr/ üzerinden hakim olabilir. Ve güvenlik adına alınması gereken önlemlerden kısa sürede haberdar olabilir. Yine bu tarz faydalı bilgilerin arka arkaya sıralanmasına dikkat edilir. Sağlıktan ekonomiye kadar pek çok husus ayrı ayrı ele alındığı için işiniz uzun sürmez.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.