-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Windows 10 mu Windows 7 mi?

ads
ads
Windows 10 mu Windows 7 mi?


Windows 7 mi Windows 7 mu? Hangisi Daha İyi?

Birçok bilgisayar kullanıcısının kafasına  takılan soruların başında gelen işletim sistemi hangisini seçmeliyim "win7", "win8", ve  "wn10" hangisini  seçmeliyim  sorusu ile arama  motorlarından  aramalar  gelmektedir.


win10


Bizde bu konu ile alakalı sözü  fazla uzatmadan  kısaca  bilgi vermek istedik.

Genel olarak  dünyada  en çok kullanılan işletim  sistemleri  arasında  windows  yer  almaktadır.  Bunun haricinde usta  ve daha ileri  düzeyde işlemler yapanlar için Lunix  kullanımı mevcuttur. Fakat konumuz  windows  olduğu için hangisinin  iyi  olduğu konusunda bilgi vereceğiz.

Windows 10 mu Windows 7 mi?2


İyi veya  kötü  kavramını bir  kenara bırakarak  öncesinde  her işletim sistemi zamanına  göre çok  iyi derecededir ve  bilgisayarınızın  donanımına göre iyi yanıt vermektedir.

Öncelikle bilgisayarınız güncel işletim sistemini karşılayacak donanıma sahip mi? bunu  bilmeniz gerek.  Eğer karşılamıyorsa ram gb oranının az ise  win10  size  yüksek gelebilir ve bilgisayarınızın hızlı olmasının aksine  daha  yavaş  çalışabilir bu sebeple  xp  veya  win7  sürümlerini  kullanmanız  önerilir.  32  veya  64  ram gb hangisine  uygun ise  onu  seçmelisiniz.

Windows 10 mu Windows 7 mi?1


Her  zaman için güncel olan işletim sistemleri önceliklidir. uzun zaman oldu  windows10 işletim sistemi çıkalı ve  milyonlarca insan  kullanmakta ve memnun olduklarını dile getirmektedirler. 


Bunun  için yeni  nesil bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Özellikle intel i  serisi  işlemciye ve ram 4  gb  ve üzeri olması gerekmektedir. Konumuzun  başlığı olan  win7  mi   win10  mu  hangisinin sorusunun  kısaca cevabı kesinlikle  windows10 

iF 

Bir önceki bilgisayar teknoloji içerikli konumuzda "Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor Mu?" bilgisayarın açılmadan kapanma sorunun kesin çözümü ile ilgili bilgilerin yer aldığı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Windows 10 mu Windows 7 mi? ile ilgili aramalar
Windows 7 mi 10 mu 2019

Windows 10 Windows 7 karşılaştırma

Windows 8.1 vs Windows 10 karşılaştırma

Windows 10 mu 8.1 mi 2020

Windows 10 mu 7 mi 2020

Windows 8 mi 8.1 mi

Windows 10 iyi mi

Windows 10 vs Windows 8.1 Oyun performansı

Windows 7 vs Windows 10

Windows 7 vs Windows 10 performance

En iyi Windows sürümü 2019

Windows 10 İndir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.