-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » İlaç Yazdırma Zamanı Geldimi?

ads
ads

İLAÇ  YAZDIRMA  TARİHİNİ E-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENİN.


iLAÇ  YAZDIRMA  ZAMANI, İLAÇ YAZDIRMA TARİHİ  GEÇTİMİ?,  İLAÇ YAZDIRMA ZAMANI  NE  ZAMAN?, RAPORLU İLAÇ BİTİŞ ZAMANI,   TARİHİ  NE  ZAMAN DOLUYOR.. e-devlet... TÜM SORULAR HABERİN    DEVAMINDA..


Hastaların  en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi  ilaç  bitim ve  yazım süresidir.  İlaç  yazdırma  tarihi  ne  zaman bu  gibi  sorularla birçok  arama  yapılmaktadır. İlaç  yazdırma tarihini  e-devlet üzerinden rahatlıkla sorgulamanız  mümkündür.



İlacın dozu ve reçeteleme zamanın da  yer aldığı bu  sorgulama ile, yeni ilaç alıp alamayacağınız geniş ve  detaylı bilgi  ile bilgilendirmektedir. Bu sayede hastalar eczaneye gidip ? ilaç yazdırma vaktim geldi mi?' diye sürekli olarak sormak yerine  internet üzerinden öğrenebiliyorlar.

e-devlet sistemi üzerinden yapılan bu  hizmetlere her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Vatandaşlık numarası ve PTT'den 1 küsür lira ücret mukabilinde alınan şifreyle bilgilerinize  ulaşmak artık  kolay devletin kısa yolu' e-devlet kapısı davaları öğrenme, çocukların derslerini takip, trafik cezası, sigorta hizmet dökümünün yanı sıra sağlıkla ilgili bilgiler de vermektedir. Aile hekiminin kim olduğu, son 5 sene içinde gidilen hastaneler yahut yazılan ilaçlar e-devlet üzerinden öğrenilebiliyor. ?İlaç yazdırma tarihininiz geldi mi?,  gelmedi mi?' tek bir buton ile  bunu  öğrenebilirsiniz.


edevlet


İlaç kullanan  hastalar  ilaçların kullanım dozunun bitip bitmediği hakkında detaylı bilgi  sahibi olmaktadır.  Bunun dahilinde  Özellikle raporlu hastalar doktorun yazdığı ilacın dozun ne zaman bittiğini merak ettikleri için eczanelerde   bu sorular  ile baya bir kalabalık oluyor. Bu sayede artık  e-devlet üzerinden yaptığınız kolay bir sorgulamada tüm  ilaçlar için tek tek kullanım başlangıç tarihi ve bitiş tarihiyle birlikte yer almaktadır.





ARAMA MOTORLARINDAN GELEN BAZI ARAMALAR:

TC ile ilaç sorgulama

İlaç yazdırma vakti geldi mi

Hastanın kullandığı ilaçları SORGULAMA

Eczane İlaç sorgulama

SGK İlaç Ödeme sorgulama

E-devlet ilaç geçmişi silme

Rapor sorgulama Sistemi

Eczaneden raporlu ilaç alma

İlaçlar bitmeden kaç gün önceden yazdırılabilir

İlaç hangi eczanede var

Online ilaç yazdırma

Reçete süresi 2019



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.