-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Gizemli Rahiyada ki Gizli Sır

ads
ads

Gizemli Notalardan Oluşan Esrarengiz Bir Parfüm Notladık.

Konuyu  fazla  uzatmaya  ihtiyaç duymuyorum. parfüm oldukça farklı ve  gizemli bir rahiyaya sahip.  en az  15 gün kalıcı.

Özellikleri.  Hafif ama keskin.  Rüzgarlı ortamda  kimden geldiği  anlaşılmayan hatta  kendiniz sıktığınız halde  bu koku nereden geliyor diye  bir an  duraksama ile kendinizeden geldiğini hissedeceksiniz.

Gizemli Rahiya


Aynı zamanda bu öyle bir  tasarım ki ortamda kim varsa  bir kaybolan bir gelen rahiyalar ile her bir insana sinerek herkesin özündeki  kokuyu ön plana çıkararak bu kokunun nereden geldiğini merak ederler. herkes kendinden geldiğini düşüsede çok uzaklardan  gelen bir koku ama bu ne kokusu diyecek  duruma getiren sırlı bir notalama.

Neredeyse   tüm rahiyalarısaniyeleriçinde  ruha  enpoze  eden  herkesin farklı algıladığı ancak çok etkilili ve  kişiyi başka dünyalara dahi sokabilen nüeanslar oluşmuş  durumda. İlginç oldu.

koku ortamın durumuna göre  değişiklik gösteren çok farklı acaip bir tasarım. Nasıl oldu bitti bilemem ama  oldu işte.

Bir kere koku beyninize  işliyor ve o koku artık burnunuzdan değil  beyninizden kokluyorsunuz.  bazen kayboluyor bazen geliyor.  tıpkı mutlu olmak bazen mutsuz olmak, konuşkan halinizde  daha farklı suskunluk  halinizde  daha farklı kokkan adeta parfüm beyninizde oyun oynuyor.  

Uhrevi olarak sizi  sırlı  dünyalara  götürebilen bir tarzda.

Fulya, manolya, nergis, sümbülteer, amber, misk, oud, vetiver, kambodi, paculi, lavanta, beyaz misk,  sandal 88 çeşit. 2500 adet çiçek  notası, aşkın  kokusu, mutluluğun kokusu, uhrevi  100'lerce rahiya. vb. tüm  ayrıntıları   vermeyeyeceğim.   dünyada  ilk.

yapılış:  simya, kimya, iboloji,  aoura renklerin kodları ile  tümsayısal şifreleme, rüzgarın kokusundaki  sesin  titreşimin eklenmesi, duru  görü  ile 50 senede  ancak 1 saniye içinde notalanan  diğer sırları da  sır olarak bırakarak burada kesiyorum. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.