-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Enerji Tasarrufu Sağlayan Bosch Buzdolapları

ads
ads

 

Enerji Tasarrufu Sağlayan Bosch Buzdolapları

Beyaz eşya ve elektronik ev aletleri üreticisi olan Bosch, farklı ürün yelpazesi ile müşterilere geniş imkanlar sunuyor. Bosch buzdolabı son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Sizin için cimri.com üzerinden Bosch buzdolabı modellerini inceledik. İşte Bosch buzdolabı modellerinin detayları:



Enerji Tasarrufu Sağlayan Bosch Buzdolapları


Yüksek Ürün Kapasitesi

İç hacmi geniş olan Bosch buzdolabı modellerinde yaklaşık 700 litreye kadar ürün saklama kapasitesi bulunur. Genel hatları ile farklı tasarımlara sahip olan Bosch buzdolaplarında no frost bulunur. Derin dondurucu özelliği taşıyan bu dolaplarda istediğiniz miktarda yemek saklayabilir ve muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle yemeklerinizin tazeliğini daima koruyabilirsiniz. Çift kapılı buzdolabı modellerinin kullanımı oldukça basittir. İstediğiniz raf düzenini kendiniz oluşturabilirsiniz.


Bosch Buzdolapları


Alttan Donduruculu Modeller

Bosch buzdolabı modelleri arasında yer alan alttan donduruculu dolaplarda alt bölmede derin dondurucu yer alır. Üst kısımda ise normal dolap özelliği mevcuttur. Alttan derin donduruculu buzdolabı modellerinde, et, tavuk ve balık gibi gıda ürünlerini saklayabilirsiniz. Dilerseniz kurbanlık etlerinizi bu dolaplarda muhafaza edebilir ve yemek yapacağınız zaman çıkartabilirsiniz. Alttan derin donduruculu Bosch buzdolabı modellerinde beyaz renk ve tonları mevcuttur. Kendi zevkinize göre buzdolabı seçimi yapabilirsiniz.


Enerji Tasarrufu Sağlayan Bosch Buzdolapları1


Tasarruf Sağlayın

Ekonomik olarak tasarruf sağlayacağınız Bosch buzdolapları, az bir enerji ile çalışır ve yüksek elektrik tüketmez. Böylelikle enerji sınıfına göre Bosch buzdolabı seçimi yapabilir ve satın alarak doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bosch buzdolaplarında meyve, sebze ve sıvı gıda maddelerini saklayabilirsiniz. Eğer kısa sürede bir ürünü dondurmak istiyorsanız buzdolabının no frost bölmesini kullanabilirsiniz. Diğer yandan bu ürünleri buzdolabı poşetinde de saklayabilirsiniz. Bosch buzdolapları hafif ve yerinden kolay oynatılabilir. Ev taşırken bu dolapları kolay bir şekilde istediğiniz yere götürebilirsiniz.


Ergonomik Tasarım

Buzdolapları mutfaklarda yer alan en önemli beyaz eşyalardan biridir. Bu ürünlerin tasarımı evinizin dekoruna katkıda bulnur. Bosch buzdolaplarını diğer mutfak eşyaları ile kombin yapabilirsiniz. Fırın ve ocak ile uyumlu olacak şekilde renk seçiminde bulunabilirsiniz. Bosch buzdolapları ekstra bakım gerektirmez ve size ayı bir masraf çıkarmaz. Bu sayede ekonomik olarak tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda Bosch buzdolaplarının iç ve dış temizliğini kısa sürede yapabilirsiniz. Toz ve leke oluşumunu engelleyen özel bir dış yüzeye sahip olan bu dolapları isterseniz bir bez yardımı ile silebilirsiniz.


Buzdolapları


Siyah Modeller

Eğer buzdolabı satın alırken farklı bir renk arıyorsanız Bosch buzdolabı siyah renkli dolapları tercih edebilirsiniz. Evinizde genel olarak koyu renkte eşyalar kullanıyorsanız siyah Bosch buzdolabı modellerinden birini satın alabilirsiniz. Kendi bütçenize göre en uygun fiyatlar ile bu ürünleri internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ayrıca en yakın satış noktasından Bosch buzdolabı modellerini temin edebilir ve direkt kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu ürünleri uzun süre kapalı tutabilir ve belirli zaman dilimi ile hava almasını sağlayabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.