-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Kameralarda Güzel Çekim

ads
ads

 Kameralarda Güzel Çekim Nasıl Yapılır?


Siyah Madde ile kameralarda daha güzel çekim

Sİyah madde ile Çekim


Siyah bir madde ile çok fazla ışığı mekanizmasına çekerek ekstra siyah tabakaları ile bazı ışıkları yok edebilme özelliği ile daha iyi görünümlere olanak tanıyor.

Kamera


Surrey Nanosystems’in en yüksek dereceli görevlisi Ben Jensen, Independent’a, “tepeleri görmek istiyorsunuz ancak sanki orada hiçbir şey yokmuş gibi gördüğünüz şey yalnızca karanlık kocaman bir çukura benziyor. Bu çok garip geliyor,” diye açıklama yapmıştır.  Surrey Nanosystems’taki bilim araştırmacıları , Vantablack ismi ile anılan yeni bulunan siyah maddeyi çoğaltmak amaçlı İngiltere’nin Ulusal Fizik araştırma yeri  ve bir İngiliz firması  olan ABSL Space Products ile beraber  çalışmaktadırlar.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.