-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Koklayıp Geçme Kokuyu Oku

ads
ads


 Natürel - Doğal ve istediğiniz herhangi bir esans koku istekleriniz için bana ulaşabilirsiniz. iletisim@ibrahimfirat.net ibo.firat@gmail.com Tlf: Whatsapp: 0531 289 87 39 (İbrahim Fırat "ANA İLETİŞİM" ) 

Koku  kokudur koklayabilene değildir burun, koku  ruhun işitmesidir.

Kokulara  ilgili olan insan çok az sayıda ancak  parfüm kullanan kişiler çok.  Koku  aşk  gibidir  kokuyu koklamak ile başlar ve kokuda kaybolur insan.  Her şeyin kokusu vardır. seslerin kokusu,   yazının kokusu,   mutluluğun kokusu,  öfkenin kokusu,  güzelliğin kokusu,  hislerin kokusu, insan kokusu, kokunun da kokusu ya..

 

İşte olay tam da burada başlar. Kokunun da kokusunu kokla ve başla.

 

Bu yazımı  fazla  uzatmak istemiyorum  aslında koku  parfüm  ilminde ilerlemek için  sadece  püf nokta vermem  yeterli olur.  Çok  güçlü bir  hayal gücünüz olması  gerekir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.