-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » DOĞRU OLAN BİSMİ-LLAH DEĞİL Bİ İSMİ ALLAHİ?

ads
ads

 BİSMİL-LAHİ  yani̇ lahi̇'ni̇n adi i̇le  demek.  eli̇f olmadan Allah i̇smi̇  deni̇lemez.  peki̇ neden Allah'a (c.c) ai̇t olmayan lah lahi̇ lallah gi̇bi̇ i̇si̇mleri̇  söyler  durur ki̇şi̇ler. bu yüzden uyandırıyoruz.  doğrusu  kur'an-ı keri̇ym'de ne yazıyorsa öyle okunur. çünkü Bi̇ i̇smi̇ Allahi̇ olarak yazıyor. ben lati̇n harflerle söylenmesi̇ gerekti̇ği̇ni̇ yazdım ama  bi̇smi̇llahi̇rrahmani̇rrahi̇m deni̇ldi̇ği̇nde  6 harfi̇ çıkarıyorlar  orada  tek Ra olan  harfe  şedde yaparak  el rahman keli̇mesi̇  eli̇f ve lam  harfi̇ çıkarılarak üstünden  atlama yaparak  er rahman   deni̇li̇yor.  halbuki̇ el  tıpkı  the  takısına benzer. beli̇rtme edatıdır.  er nedi̇r?   zaten  ayette   ra harfi̇ bi̇r  tane hem 6 harf çıkarılan keli̇meler.  eli̇f lam eli̇f lam eli̇f ye harfi̇. eklenen harfler.   2 adet  ra.  19  harften oluşan bi̇ i̇smi̇ Allahi̇ el rahmani̇ el rahi̇ymi̇ hem bi̇rleşti̇ri̇lerek  hızlı okunuyor.  hem mana bozuluyor..  19 harf 13'e  düşürülerek  şedde  eklenerek  2 ra i̇le  15  harf oluyor ki̇  bu yanlış.  eli̇f  var orada ve Allah demek i̇çi̇n eli̇f gerek.   lah lahi̇ lallah Allah demek  deği̇ldi̇r.  uyandınız.  


Tüm Müslümanların Kurtuluşu bu  tebliğ:  ne  zaman ki  lah lahi lallah yerine ALLAH  ismini düzgün  telafuz eder isek o zaman kurtulacağız.

YEDİKULE  ELDA'İY.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. ya bişey bilmeden ne oluır saçmalamayın. arap gramerini bi öğrenin. kelimeler bitişikken nasıl olur nasıl okunur bi öğrenin. 10 farklı kıraat var bunu da mı duymadınız. bi ismi Allahi denir aynı mana için ama bunu yazarken bile bu şekilde yazamazsınız. be harfinden sonra boşluk bırakmalısınız söylediğiniz şekilde okumak için. ortaya saçma sapan fitne oluşturacak işler ve icatlar çıkartmayın. ayrıca orada lah değil türkçe düşünmeyin leh yazıyor. h harfi ince okunur. lallah değil lillah onunur o da allahtır. lah değil lehu dur o da allah dır. son h harfı hu dur o demektir. o da allahtır. yani Allah lafzından baştan başlayarak elii atsanız sona kadar tek tek tüm harfleri çıkarsanız da kalan yine allah tır ve bu mucize bir kelimedir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.