-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir Ariston Beyaz Eşya Servisi

ads
ads

 

Firmamız İzmir Ariston markasının özel servisidir. Firmamızın Ariston ile çalışması kuruluşuna dayanmaktadır. Firmamız uzun yıllardır Ariston başta olmak üzere birçok firmanın özel teknik servisi hizmetini İzmir'e sağlamıştır. Uzun yıllar birlikte çalışmanın getirdiği tecrübe ve deneyim ile müşterilerimizin isteklerini uzun yıllardır karşılamaktayız. Bu yılların deneyimi bizi diğer firmalardan ayırmaktadır.

Diğer firmalardan farkımız uzun yıllar Ariston özel servisi olmamızın dışında firmamızın benimsediği prensipler de işin içerisindedir. Yapmış olduğumuz işin içerisinde en büyük payın müşteri memnuniyeti olduğunu bilmekteyiz. Firma olarak yaptığımız işin arıza ve tamir kısmının her halükarda yapılacağını ama müşteri memnuniyetinin daha önemli olduğu kanısındayız. Ariston bir klimanın veya kombinin olası arıza durumlarını birer cümle ile anlamaktayız.

İzmir Çeşme Ariston Servisi olarak müşterilerimizin klimasının veya kombisinin her mevsim zaruri bir ihtiyacı olduğunu bilmekteyiz. Bunun için ekibimiz her daim çalışmaktadır. Firmamızın bünyesinde verdiğimiz bu hizmet beyaz eşyaları da kapsamaktadır.

Balçova Ariston Servisi hizmetimizin içerisinde beyaz eşyaların düzenli yani periyodrik bakımı çok önemlidir. Müşterilerimizin beyaz eşyalarının temiz ve sorunsuz bir şekilde çalışması için bakımlarının doğru yapılması gerekmektedir. Özellikle bulaşık makinesi ve çamaşır makinelerinin arızası bir ev için büyük bir sorundur ve hemen halledilmesi gerekmektedir. Bu durumda firmamızın sağladığı büyük hizmetlerden birisi de doğru tanıyı koyma ve doğru teknik servisi hizmetidir.

Firmamız müşterilerimizin isteği doğrusultusunda adresin yakın bir teknik servisi şubemiz tarafından ziyaret edilir. Ziyaret sonrasında görgü kurallarını uyulur ve müşterinin memnuniyeti ana hedef olarak ortaya konur. Firmamızın içerisinde yer alan seçkin personelleri tarafından yapılan arıza tespiti sonucunda ekonomik süreç belirlenir. Firmamızın arıza giderme haricinde bakımlar da yaptığını söylemiştik. Bu süreç içerisinde beyaz eşyaların bakımı yanında İzmir Ariston Servisi hizmetlerimizden birisi de Ariston marka klima veya kombi bakımı ve tamiratı yapılmaktadır.

Ariston markasının kolay kolay arıza verdiğini söyleyemeyiz. Ancak bakımı yapılmayan cihazlar her cihaz gibi sorun çıkarabilmektedir. Bu sorunların aniden olması müşterilerimizin canını sıkmaktadır. Bu yüzden müşterilerimize beyaz eşyalarının, klimalarının veya kombilerinin düzenli olarak bakımının yapılmasını önermekteyiz. Firma olarak sağladığımız düzenli bakımlar cihazların ömrünü uzatmaktadır. Bu durum cihazlarınızın ömrünü uzatmasının yanı sıra cihazların aile bütçesine daha ekonomik bir durum oluşturmasını da sağlamaktadır. Çünkü düzenli bakımlar demek arızaların oluşmaması demektir. Firmamızı hemen arayarak sizde bu problemlerinizi giderebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.