-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir Arçelik Servisi

ads
ads

 

Beyaz eşya cihazları günlük yaşam standartlarının kalitesini oluşturan en temel ihtiyaçlardan birisidir. Çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi üçlüsü yaşam alanlarına konfor ve tasarruf getiriyor. Bu sebeple yoğun şekilde kullandığımız beyaz eşya cihazlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamız çok ciddi problemlere ve aksaklıklara neden olabiliyor. Bu tip cihazlarda hızlı ve kaliteli çözüm sağlanması ise çözümün en temel noktasını oluşturuyor. Yaygın olarak her evde kullanıldığından beyaz eşya arızaları ile ilgili olarak servis hizmetleri çok geniş çeşitliliğe ulaşmıştır. Bu çeşitlilik içerisinde gerçekten kaliteli ve aynı zamanda da ekonomik hizmetlere ulaşabilmek için titiz seçimlerde bulunulmasını gerektiriyor. Karabağlar Arçelik Servisi hizmetleri İz Servis, tüm ilçe genelinde Arçelik markalı cihazlar için en iyi servis hizmetlerine kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor.

Hızlı ve Güvenilir Arçelik Servisi

Beyaz eşya servis hizmetleri tam uzmanlık ve sektörel tecrübe gerektiren bir hizmet alanıdır. Sadece yüzeysel beyaz eşya teknolojisi bilgisiyle uygulanabilecek bir çalışma alanı olmamasından mütevellit İz Servis, alanında uzman ve sertifikalı teknik personeller ile Bornova Arçelik Servisi hizmetleri sunuyor. Personeller, Arçelik markalı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı cihazlarında tüketicilerin karşılaşabilecekleri her türlü soruna istinaden teknik bilgi ve deneyime sahiptir. Böylelikle en basit beyaz eşya arızalarından, en komplike beyaz eşya arızalarına kadar her biri için hem kaliteli ve kalıcı hem de pratik çözümleri kısa zaman dilimleri içerisinde müdahalelerde bulunmaktadır. Yapılan müdahaleler kaliteden ödün vermeden, en hızlı ve en ekonomik şekilde sağlanıyor.

Arıza Onarım Sonrası Kontrol

Şeffaf ve güvenilir beyaz eşya servis hizmeti anlayışı kapsamında yürütülen Karşıyaka Arçelik Servisi hizmetleri kapsamında tüketiciye her aşamaya ilişkin teferruatlı bilgilendirme sağlanmaktadır. Özellikle teknik bilgi yetersizliği bulunan tüketicilerinde rahatlıkla sorunun neden ve çözümlerini tam olarak anlayabileceği bir dille durum bilgilendirmesi gerçekleştirilir. Tüketicinin onayının alınmasından sonra yerinde servis hizmetleri kapsamında tam donanımlı teknik ekipler tarafından gerekli olan beyaz eşya onarım müdahaleleri yerine getirilir. Beyaz eşya ürünlerindeki arızalara istinaden yapılan onarım veya parça değişim müdahalelerinin ardından kalite kontrol ve teknik testleri de sağlanmaktadır. Böylelikle hem tüketiciye güven hem de hizmette yüksek kalite standartlarını sağlayarak, tüm Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri için uluslararası standartlarda servis hizmetlerinden faydalanabilmeye yardımcı oluyor. Tüm Arçelik beyaz eşya arızaları ve diğer konular ile ilgili olarak 7/24 kolayca iletişim sağlanabilecek müşteri destek hattı ile faaliyet gösteriyor.

Kaynak: İzmir Arçelik Servisi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.