-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir Arçelik Servisi

ads
ads

 

Beyaz eşya ve iklimlendirme teknolojileri modern çağda yaşam alanlarının vazgeçilmez ihtiyaçlarından birisi haline dönüşmüştür. Günlük ev işlerinden ısınma ihtiyaçlarına kadar her türlü gereksinimi daha modern ve daha kaliteli bir şekilde karşılamaya yardımcı olan teknolojik gelişimde Arçelik, Türkiye’nin en önde gelen markalarından birisidir. Beyaz eşya ürünleri ile her eve girmeyi başaran Arçelik, ayrıca gelişmiş teknoloji ürünü kombi cihazları ile yaşam alanlarını ısıtıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip olan Arçelik markalı beyaz eşya ve kombi cihazlarının kullanımına ilişkin olarak Gaziemir Arçelik Servisi bünyesinde profesyonel servis çözümleri sunuluyor.

Geniş kadrosu ve gelişmiş altyapısı ile piyasadaki en yeni Arçelik markalı beyaz eşya ve kombi cihazlarında yaşanabilecek teknik problemler için bile onarım yanıtı verebiliyor. İzmir’in en önemli merkezlerinden birisi olan Gaziemir ilçesinde, İz Servis tarafından uzun yıllardır profesyonel servis çözümleri sağlanıyor.

Garantili Arçelik Servisi

Günümüzde yaygın olarak kullanılan ve yaşam alanlarının temel ihtiyacı olan beyaz eşya ve kombi cihazlarında herhangi bir arıza olduğunda, hizmet alınabilecek çok fazla servis bulunuyor. Ancak bu servislerin büyük bir bölümü yetersiz bilgi ve donanıma sahip olmasıyla daha ciddi problemlerin ortaya çıkmasına yol açıyor. Bununla birlikte Karabağlar Arçelik Servisi merkezinde alanında uzman ve deneyimli teknik ekipleri görev alıyor. Servis merkezinin her zaman müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı sayesinde tüm teknik problemlerden hızlı ve kolay bir şekilde kurtulabilmek mümkün oluyor. Üstelik servis merkezi güvenilir hizmet anlayışına bağlı olarak tüm beyaz eşya ve kombi arıza onarım hizmetlerini garantili olarak sağlamaktadır.

Orijinal Yedek Parça ile Değişim Uyguluyor

Arçelik, üstün teknolojisi ile her bir ürününde yüksek performans verimliliğini yakalamaya yardımcı oluyor. Markanın bu özelliği yapılacak arıza onarım müdahalelerinin ve hatta kurulum uygulamalarının uygun altyapı üzerinden gerçekleştirilmesini gerekli kılıyor. Menderes Arçelik Servisi merkezinde tüm Arçelik kombi ve Arçelik beyaz eşya cihazları için Arçelik teknolojisine uygun standartlarda kurulum ve onarım müdahaleleri gerçekleştiriliyor.

Arçelik markasının tüm kombi ve beyaz eşya cihazlarında gerekli arıza onarım müdahalelerinin yetersiz kalması durumunda parça değişimi gerçekleştirilir. En kaliteli sonuçların alınabilmesi amacı ile gerçekleştirilen bu yaklaşım kapsamında sadece orijinal Arçelik yedek parça kullanımı gerçekleştiriliyor. Böylelikle Arçelik markalı cihazlarda takılan yeni parçanın yetersiz veya dayanıksız olmasına bağlı tekrarlayan sorunlar veya başka sorunlara neden olabilecek durumlar ile karşı karşıya kalınmamasının güvencesi veriliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.