-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kamp Yaparken de Kullanılabilecek Gece Lambaları

ads
ads

 

Gece lambası hem dekoratif hem de ihtiyaca yönelik ürünlerdendir. İç veya dış mekanlarda aydınlatıcı olarak kullanılabilir. Örneğin, salonda film izlerken veya kitap okurken loş bir ortam oluşturmak isteyenler için işlevsel parçalardır. Işığı dengelemeye veya ambiyansı tamamlamaya imkan verir. İster evinizde ister kamp yaparken tasarım lamba modellerinin kullanışlılığından faydalanabilirsiniz.



Aradığınız en güzel gece lambası çeşitlerini ise Dhink imzasıyla Popcorner’da bulabilirsiniz. Sadece iç mekanda değil dış mekanda da kullanılabilen parçalar kamp lambası özelliğine de sahiptir. Elektrik prizine ihtiyaç duymayan lamba modelleri kampınız için en doğru seçimdir.

Modern tasarımlarla büyüleyici bir atmosfer sunan Lexon gece lambası modellerine de Popcorner distribütörlüğünde ulaşabilirsiniz. Bu lambalar aynı zamanda hoparlör lamba olarak da kullanılabilir. Kamp yaparken loş ışığa eşlik eden müzikle harika bir vakit geçirebilirsiniz. Özellikle Lexon terrace lamba, sevdiğiniz müzik listesini çalan bluetooth hoparlörü ve şarj ünitesiyle istediğiniz bütün özellikleri bir araya toplar. Kamp zamanlarında vazgeçilmezlerinizden biri olacak lambaları Popcorner web sitesinde indirimli fiyatlarla inceleyebilirsiniz.



Huzurlu Ortamın Tadını Çıkarın

Hafif ışık ihtiyacını karşılamanın en dekoratif yolu olan Dhink gece lambası, uyku vakitlerinde de kullanılabilir. Modern gece lambaları özel figür detaylarıyla yetişkinlerin ve çocukların ilgilesini çekerken ortamın ambiyansına eşlik eder. Özellikle unicorn gece lambası ve deniz kızı gece lambası en ilgi çeken modeller arasındadır. Farklı konseptleriyle yaşam alanlarına ışık tutar. Roket gece lambası gökyüzü meraklılarına hitap eden parçalardan biridir. Uykuya dalmanın en güzel yolu olan LED gece lambası loş ışığı sayesinde sağlıklı ve konforlu bir uyku sunar.



Mavi gece lambası modelleri ise gündüz ve gece atmosferini taşıyan renk geçişlerine sahiptir. Renk değiştiren ledleri ve zamanlayıcısıyla rengarenk ve parıltılı bir ortamda güzel vakit geçirmenize yardımcı olur.

Yaşam Alanlarınızı Sevdiğiniz Şekilde Aydınlatın

Yaşadığınız yeri ilgi alanlarınıza göre dizayn edebilirsiniz. Birkaç küçük dokunuş ve lamba seçiminizle şık bir dekorasyon yaratmanız mümkün. Gündüz aksesuar, hava karardığında aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz gece lambaları rahatlamanız için gereken ortamı sağlayacaktır. İster rengarenk isterseniz de tek renk lambalar tercih edin, aradığınız atmosferi kolaylıkla yaratabilirsiniz.



Şık bir görünüme sahip tasarımlar aynı zamanda kullanışlıdır. Evinizde, iş yerinizde kullanabileceğiniz birbirinden şık Dhink lambaları aydınlatma ayarı sayesinde makyaj yaparken veya iş yaparken de kullanabilirsiniz. Banyoda, koridorda ve balkonda da severek kullanacağınız modeller, hayatınıza renk ve ışık getirecektir. Birbirinden modern tasarımlarla yaşam alanlarınızı kişiselleştirmek istiyorsanız Popcorner distribütörlüğünde Lexon ve Dhink lambalara göz atabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.