-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » İlginç Doğum Günü Hediyeleri

ads
ads

 İlginç Doğum Günü Hediyeleri Arayanlar İçin Özel Fikirler!

Daha çok dikkat çeken, orijinal, kendine has, değişik, alışılmışın dışında olan hediyeleri daha çok tercih ederiz elbette. Çünkü hediye verdiğimiz insan, bizim için diğerlerinden daha farklı olduğundan, hediyesi de onun gibi özel olmalıdır. Bu tarz bir hediye alma fikri güzel, peki ya nereden alınabilir? Sorusunun cevabı, pek kolay olmayabilir. Daha önce aldıklarınıza yakın türden hediyeler gibi seçenekler dahilinde yaptığınız araştırmadan, görmek istediğiniz sonuçları göremeyebilirsiniz. Ancak, araştırmanız bodo.com adresinde gerçekleşiyorsa, ilginç doğum günü hediyeleri için doğru yerdesiniz demektir! Etkileyici hediye tarzı, bodo’yu ilginç kılıyor. Ancak öylesine bir ilginçlikten bahsetmiyoruz. Modern zamanda en ihtiyaç duyduğumuz konulardan biri deneyim. Bu sebeple ilk kez gerçekleştireceğiniz popüler alanlardan pek çok etkinliği bir araya getirerek bunları sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şekilde ortaya koydu. Doğum günü gibi vazgeçilmez kutlamalarda, çevrenizdekilere eğlenceli tecrübeler sunabilirsiniz.




Kadına İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Ona ‘’İyi ki doğdun’’ derken vereceğiniz hediyenin paketi, sürprizin ne olduğuna dair ufak da olsa kopya veriyor, zaten biraz sonra açılacak ancak yine de insan tahmin edilmemiş olmasını istiyor. bodo.com’da bu sorunla karşılaşmazsınız. Annenize ‘’Mix Masajı’’ ya da ‘’Reformer Pilates Kursu’’ gibi deneyimlerden istediğinizi de alsanız, kutunun şekli ya da rengi buna göre değişmez. Tahmin etmek çok daha eğlenceli olacak! Sevgiliniz yeni yaşına girerken, tercihinizi romantizmden yana kullanmaya ne dersiniz? ‘’İki Kişi için Kumsalda At Gezisi’’ gibi örneğin. En yakın arkadaşınıza, denemekten büyük keyif duyacağı, olağan dışı bir eğlence sunun: ‘’Yunuslarla Yüzme’’. Kız kardeşinize bu kez takı almak yerine, ‘’Piercing’’ hediye edebilirsiniz. Eşiniz yaş alırken bunu dert ediyorsa, ona kendini canlı ve enerjik hissettirecek bir sürpriz: ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Kızınıza ise, bu kez bambaşka yaş günü sürprizi yapın, ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’: hayvan sevgisini aşılarken doğanın o muhteşem enerjisini hissetmesini sağlayın.

Erkeğe İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Bazen hayatımızda farklılıklar olsun isteriz ya, ‘’Ya bu hafta sonu değişik bir şeyler yapalım’’ diye aklımızdan geçiririz hatta ancak çoğu zaman bunu erteleriz. İşte bodo sayesinde, ertelenen planlar sevdiklerinize, özel günlerinde sürprizler olarak dönüyor! Sevgilinizin uzun zamandır gitmek istediği, rafting macerasını, bodo farkıyla, ‘’Melen Çayı Rafting’’ olarak, siz verin. Oğlunuza tabletsiz de eğlenebileceğini, ‘’Dolphinarium Gösterisi’’ ile gösterebilirsiniz. Emekli babanıza, yeni hobiler edinebilmesi adına güzel bir fırsat, ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’. Eşinizin off road tutkusuna bodo ile kulak verin, ‘’Kendi Aracınız ile Özel Off Road Sürüş Eğitimi’’. Sevgilinize, o hep beklediğiniz romantik ortamı bu kez siz sunun, ‘’Yatta Gün Batımı’’. Doğum günlerinde parti sizden, sürprizler bodo’dan!


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.