-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2013 YGS Son Başvuru Tarihi Ve Bilgilendirme

ads
ads
millieğitimbakanlığı

2013 YGS Başvuru Tarihi

YGS son başvuru tarihi belirlendi. 15 Ocak 2013  Salı gününe  kadar  YGS başvuruları alacak.

LYS ve YGS ye girmek isteyenlerin  15 ocak  2013 salı gününe kadar  başvurularını yapmaları gerekmektedir. Yüksek öğretime geçiş sınavı  katılımları 2 Ocak Çarşamba  günü başlamış bulunmakla birlikte  15 Ocak Tarihinde  son buluyor.  YGS'den yararlanmak isteyen  adayların gerekli bankalara ücretlerini yatırdıktan sonra  son adımları uygulamaları gerekiyor..

Başvurularınızı son güne bırakmayın!

Son günlerde   başvurularda  aşırı yoğunluk olacağından   ara günlerde      kayıtlarınızı yaptımanız  en  sağlıklısı olur. Geçtiğimiz sınav  zamanlarındaki durumdan  yola  çıkarak  bu   zaman da  da ÖSYM'nin  sistemi hata verebilir. Yoğunluktan dolayı sürekli  karşılaşılaşılan durum olduğu için  son gün  stresini yaşamamak için   zamanında işlemlerinizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz..  www.ibrahimfirat.net


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.