-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Baş Ağrısı Ve Kronik Sinüzit

ads
ads
Sağlık

Kronik Sinüzit'in Tek Belirtisi Baş Ağrısı  Değil...

Genelde insanların kafasına yer eden ve Sinüzit  denilince akla  baş ağırısının zihinlere yerleşmesinden Kronik sinüzitin en  büyük belirtisi olarak bilinir,  fakat sadece   baş  ağrısı  değil sinüzitin bir çok belirtisi vardır.

Hisar Intercontinental Hospital Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Seyhan Alkan, sinüzitin belirtilerini açıkladı..

Sinüzitin diğer belirtileri..

* Burun tıkanıklığı
* Koku alamıyorsanız,
* Son dönemlerde sürekli yorgunsanız,
* Ağız kokunuz varsa,
* Kuru öksürüyorsanız,
* Sesiniz de değişme varsa
* Geniz akıntınız oluyorsa
* Boğazınızda batma gibi bir rahatsızlık hissi oluşuyorsa,
* Kış hastalıklarını10 günden uzun süre sonra  atlatıyorsanız; hastalıklarınız kısa aralıklarla tekrar ediyorsa  ve en önemli nokta  bu şikayetleriniz 3 aydan fazla süredir varsa kronik sinüzit hastası olabilirsiniz...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.