-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Özgün İçerik Saçmalığı

ads
ads
google

Özgün İçerik  Hikayelerine inanmayın..!!

Bir önceki yazımda, seo saçmalıklarını  anlattım ama   saçmayan sizler  değilsizni  saçmalayan  onlar ve  gerçekmiş  gibi algılayan bizleriz ve saçmalığı iyi olara algılamakta bizlerin saçmalığı. Bu makalemde özgün içerik saçmalığından biraz bahsetmek istiyorum  herkes  tutturmuş özgün içerik diye nedir bu özgün içerik Allah aşkına biri çıkıp da şunu  adam  gibi anlatsın. Özgünlük sadede  yazı yazmak mı?  makale yazmak mı? bence  değil bence özgünlük ve  google'nin özgünlük anlayışı sadece  yazmak  değil  google'ye  göre  özgünlük farklı ve  google'de olmayan ve ilk sen olan, örnek olarak  google yeter ancak bunun devamında, Facebook ve bir önceki isimden önce   twitter  fazlasıyla özgün bir buluş  özgünlük bir nev, internet dünyasında  bulunan icattır. Zamanında  ampülün buluşu  gibi bir şeyi  bulabilmek, başarabilemektir,  ama yazmak değildir. 

İnsanlara   seo olarak hep özgünlük sadece makale yazmak olarak aktarıldı ve herkes bunu özgünlük olarak algıladı, şu var ki: makale yazmakta genel olarak özgündür google de başka bir yer kelimeler aynı şekilde yan yana gelmemiştir dediğim  gibi genel olarak özgün ama  google'nin istediği kesinlikle bu değil. Çünkü yazdığınız makalenin bir çok versiyonu  google veya internette  yıllar önce başka versiynlarla  yazılmıştır.  Eğer özgünlük bu olsaydı  zaten her insanın yaptığı  gibi papağan hesabı webmaster, demiyorum  hala o insanlar adaydır ve daha olamamıştır.  Webmaster adayları olan konuları  kendi  fikirleri ile  yazarak  papağan gibi  tekrarlamış oluyor  ama  sadece  kelimeler  harfler yer değişerek. Özgünlük  Facebook, Twitter, Google, Youtube ve benzeri kuruluşlardır ve seo uzmanlarının özgünlük özgünlük  diye yırtındıkları durum aslında onlardadır  ancak bu kişiler  için    anlam sadece  makale yazmaktır  ve çok komik durumdalar..

Gördüğünüz  gibi  google'nin istediği duruma ulaşmak çok zor, seo  uzmanı diye cirit  atan insanlara  azıcık  hak veriyorum ve çok insan bu dediğim özgünlüğü elde edemeyeceğine göre en basitinden  senelerini boşa harcayarak  sürekli makale yazar ve bi yönden kendi çapında özgün olur ama emeklerinin karşılığında  sadece  zamanı geçer.  Bir kaç bin  hit  alır oh be der, önemli olan  milyonlarca hit alacak kadar özgün  fikri elde edebilmek özgünlük bu kadar basitse her insan çabalar yapar.

Yazmak  sadece kendine özgü  ve özgün bir şeydir. Yazmakla google'nin kasteddiği özgünlüğü yakalayamazsınız boşuna  uğraşmayın ve  google'de yazan seo kurallarını bir kenara bırakıp   yazılan çizilen  basit insanların  seo anlayışı kuralları ile  bir yerlere gelmeye çalışmayın deneyin, yanılın ve  gerçeği görün ama sadece   bildiğinizi yapın bilmediklerinizi google'den öğrenmeyin  bu yazımıda  hiç sayabilirsiniz başlangıcınız  yazdıklarımı unutmakla olsun.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.