-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Pagerank Nasıl Yükseltilir?

ads
ads
seo

Google Pagerank Yüsekletmek

Google  Pagerank Nedir? ilk önce  bunun tanımı yaparak  başlayalım. Kısaca   google pagerank  web sitelere verdiği değer  ve puanlama sistemidir.  Değer  0 ile  10 arasındadır   dünyanın en büyük en kaliteli sitelerin   pagerank değerleri  8,9,10 gibi değerlere sahiptir  Facebook, Google, Twitter vs.

Webmaster  dünyasındaki insanlar  ranklarını çoğaltmak iyi bir derece almak için  rekabet ve arayış içindedirler  seo bilgilerini    genişleterek   belirli çalışmalar ile   site değerini üst sıralara taşınabilir fakat bu aslında o kadar kolay bir durum değil  iyi bir emek vererek yeni bir güncellemeye kadar sağlam backlinkler elde edilirse  en az  pr1  pr2 olunabilir bu aşama aslında  kısa  zamanda kolaydır  önemli olan  5,6 ve üstü değerleri almak için  zaman ve  iyi çalışma en önemlisi özgünlük ve güncellik olması gerekecek.

İyi bir değere sahip olmanın ilk adımı sitenizi her zaman güncel tutun, içerik ekleyin ve kopyala yapıştır yapmayın mecbur kalmadıkça çünkü o şekilde  hiç bir yere varamazsınız çünkü google her geçen gün  daha da   kendini geliştirmekte ve yep yeni algoritmalarla  sadece emek harcayan ve özgün benzeri olmayan içerikleri en üstlere çıkarark webmaster'lerin hakkını vermektedir. İlk adım olarak özgünlük ve içerik ekleme sonrasında sitenize   yavaş  yavaş çöp siteler hariç kaliteli sitelerden backlink almanız gerekecek aslında birazda  rank yükseltmek maddiyata bakıyor   ve  kaliteli sitelerden link almak için paraya kıymak gerekiyor ve   en az 3 aylık link alarak güncellemeye kadar   backlink inşanızı  yapmış olacaksınız   link alımlarında  tanıtım yazısı olarak linki tercih etmenizi öneririm kısa vade de     fayda sağlamasada    uzun vadede  daha kalıcı olacağı için ama bu  web site ile alakalı site  durdukça yada editör  tarafından silinmemişse   ileri vadede  size yarar sağlayacak ancak footer link gibi büyük etki etmeyecektir. Footer link  tüm sayfalarda çıktığı için binlerce backlinkiniz bir çok linkiniz olmuş oluyor  tek sayfadan alınan link tek sayfaya özgü oluyor. Backlink sadece tek çeşit  değildir her türlü linki edinmeniz lazım örnek olarak  ders çalışması  yapıyorsanız sitenizde videoya  çekin ve youtube sitesine  ekleyin ve açıklamasına sitenizin linkini ekleyin video backlink elde etmiş olacaksınız. Her linkin yeri ayrıdır  tanıtım yazıları için  wiki sitelerini kullanabilirsiniz.  Paravan blog  sistemi ile kaliteli linkler elde edebileceğiniz gibi yeni seo  kurallarında iyi bir etkisi olduğu bilnmektedir. Forum tanıtımları önemlidir ve forumlar sık sık güncellendiği için ücretsiz forum tanıtım konuları olan siteleri bulup   günde   aşırıya kaçmayacak şekilde tanıtımlarınızı yapınız. Tanıtım yaparken makalelerinizin  özgün olmasına dikkat edin ve aynı yazıyı bir çok sitede yayınlamak yerine her site için farklı ve özgün makale yazmanız hem tanıtım yaptığınız siteye fayda  sağlar hemde size.

Ve sonrasında sabır  gerekiyor siz emeğinizi verin  ve gerisini google halleder.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Vermiş oldugunuz bilgiler ışığında dediklerinizi ayne yapacağım ibrahim bey umarım pr alırım bilğilendirmeleriniz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. hocam deneyin ve dönüş yapın emin olunki kimse bu altın bilgileri paylaşmaz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.