-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 4 Şubat 2013 Google Pagerank Güncellemesi Başladı!

ads
ads
google
Evet arkadaşlar webmaster'lerin beklediği gün biraz erken geldi..

Bildigimiz  gibi   google pagerank güncellemesini 3 ayda bir yapıyordu son 1 seneden beri bu yüzden güncellemenin olacağı günü biz  7 şubat olarak  olarak hesaplamıştım    fakat google biraz erken davranarak güncellemeyi bugün şu saatler itibariyle başlatmıştır.

Bizim sitemize gelince, sitemizin    google üzerindeki değeri son 3 aydan beri 4'dü şuan da   aynı seviyeyi korumaya devam ediyor 5 ama   5 olmasını bekliyorduk google  değerimizi şuanlık  sabit kıldı ama  eksilere düşmektense  bu seviye her  zaman için iyidir 10 üzerinden verilen değere  göre sitemizin yaşınıda göz önünde bulundurursak bu kadar kısa bir  zamanda bu değere gelmek bile bizim için  çok iyi yol katetmişiz  anlamına gelir.


Güncelleme  bildiğiniz  gibi öyle hemen bir kaç saatte olmuyor  tahmini olarak bir kaç gün sürebiliyor bu durumdan dolayı   bir çok sitenin    pagerank değerleri azalıp veya çoğalırken bazılarında  hiç bir deişiklik söz konusu değildir bu durumda  güncellemenin tam olarak bitmesini beklemeniz lazım sonrasında  ya değeriniz artar ya sabit kalır yada  azalır. 

Google pagerank değerinin öneminin kalmadığını bazı  arkadaşlar dile getirsede ben bu  teoriye  katılmıyorum google bence çok adaletli ve kaliteli olan sitelere hakkını veriyor  ama buradaki en önemli unsur bence backlink olayı fakat sadece backlink olayı sitenizi yükseklere çıkarmaya yetmez bunun yanında iyi bilgiler özgün yazılar ve paylaşımlar peşinden geliyor  sağlam backlink yapınız varsa ve  kalitenizden ödün vermiyorsanız hakkınızı alacağınıza emin olun bu güncellemeden  bir şey kazanmazsanız dahi diğer güncellemeye kendinizi çok iyi hazırlamanız lazım..


Herkese bol Pageranklar...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. güncelleme oldu ve bitti 4 şubat ta oldu artık 3 ay beklemen lazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.