-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » TRENDHABER 2 WordPress Haber Teması

ads
ads
wordpress

WordPress Haber Teması

TRENDHABER 2 Tema

Haber portalları için yapılmış olan çok şık ve kullanışlı WordPress teması. 

WordPress tema paylaşımlarımıza  ara vermeden devam ediyoruz.  Bugün ki paylaşımımız haber sitelerine uygun olan Trendhaber 2 Wp temasını sizlere tanıtıyorum.  Tema ücretli olarak satılmaktadır. Aşağıdaki linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

DEMO &  SATIN ALMAK İÇİN ORJİNAL SİTESİNE GİT

http://demo.trendwp.com/?theme=TrendHaber2

http://www.trendwp.com/




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Tavsiyeniz üzerine temayı orijinal sitesinden 149,95 TL vererek satın aldık. Ancak indirme linkindeki tema bozuktu. Destek ekibi ise cevap vermekten aciz. Tam bir nitelikli dolandırıcılık olayıyla karşı karşıyayız. Para iadesi de yapmıyorlar. Arkadaşlar sakın ola ki Tema Marketten herhangi bir tema almayın.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.