-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Google Dalgalanması

ads
ads
webmaster

Google Dalgalanması Nedir?

Selam ibrahimfirat.net ziyaretçileri. Bu yazımızda sizlere  google dalgalanmasından bahsedeceğiz.  Genellikle her  site sahibinin sık sık denk geldiği google olaylarından biridir. Bunun  zamanı ve ne zaman olacağı kesin belli olmayan tanımı dahi kesinleşmemiş bu durumu açıklayacağız.

Google dalgalanmaları, arama motorlarında rayına oturmamış sitelerin kararsızca sürekli yer değişmesinden meydana gelen olaydan ibarettir.  Dalgalanmanın hangi zamn da, hangi sitelerin ne  şekilde etkileneceğinin kesinliğine karar veremez.  Sitenizin eskiliği, yeniliği, kalitesi, performansı vb. Nedenler dalgalanmanın etkileyemiyceği anlamına gelmez. Bunun garantisi yoktur.  her web site sahipleri etkilenebilir ve zaman  zaten bu durum gözlemlenmektedir. Özellikle  2013 son yarısında google dalgalanmaları arttı. 

Google dalgalanmasına yakalandığınız  zaman eliniz kolunuz bağlı şekilde kalırsınız ve bir şey yapmazsınız bu durum herhangi bir seo taktikleriyle düzeltilemez.  Sadece beklenmesi ve normal şekilde  sitenize gereken içeriği girmeniz ve dalgalanma yokmuşcasına her  zamanki şekilde  devam etmektedir.  Bu durum anında  aşırı seo çıkışları yaparsanız dalgalanma bitiminde indexli yazılarınız eski yerine oturmayabilir ve daha da kötüye giderek arka sıralara düşebilir. Biraz beklemek ve dalgalanmanın durulmasını beklemek gerekir. Başka yapacak bir şey yoktur. Ya eski yerinize gelirsiniz yada eski yerinizden olursunuz. 

Bir önceki yazımızı okumak için >>  Google Pagerank ve Seo İlişkisi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.