-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Bonzai Nedir? Zararları Hakkında Detaylı Bilgi

ads
ads
Bonzai Nedir? Zararları Hakkında Detaylı Bilgi

Bonzai ve jamaica

Günümüzün yeni nesil uyuşturucu maddelerinden olan "bonzai" artık sık duyduğumuz isimler arasında yer almaktadır. Bundan önceki bir çok konumuzda yıllar öncesine ait bonzai jamaica nedir isimli yazımızda zararlarını çok detaylı şekilde anlatmıştık. Dilerseniz bonzai ile ilgiliyazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu yazımızda da  tekrardan bonzai adlı zehirden bahsedeceğiz.  Bilindiği gibi sokak piyasasında genel ismi bonzai veya jamaica olarak adlandırılmaktadır. Aralarında pek fark yoktur. Gene olarak ayın kimyasal maddelerden yapılmış zehirlerin sadece isimleri değişerek insanlara sunulmaktadır.  Bundan 6 yıl öncesine kadar ülkemizde  tam olarak bulunmamaktaydı ve zamanla ülkemizde bonzai denilen kimyasal silah yaygınlaşmaya ve kullanım oranın çoğaldığını görmekteyiz. Ve genç nesil hızlı bir şekilde yok olma tehlikesi altındandır.


Bonzai Nedir?


Bonzai, adını bir süs bitkisinden almaktadır. Ancak bu bitki ile uzaktan veya yakından hiç bir alakası yoktur.  Süs bitkisinin  adı verilmesinin en büyük nedeni doğal bir maddeymiş gibi göstermek ve zararsızmış gibi insanlara yutturmak amacı güdüldüğünü bilmekteyiz. Ancak olay bundan ibaret değil her ne kadar içinde bitki gibi görünüm varsa da kimyasal bileşimlerinde öldürücü ve çok tehlikeli maddeler bulunmaktadır. Tek seferde dahi ölüm riski oluşturabiliyor.  Tek duman veya çeyrek duman ve daha azı bile ciddi sorunlara yol açabilir. İçeriğinde tam olarak kimse ne olduğunu bilmese de genel olarak tarım ilacı ve fare zehirlerinden tutunda insanlığı bitirebilecek çok şey mevcuttur. Eskilerden internet üzerinden siparişleri yapılmaktaydı bit bitki gibi lanse ediliyordu. Devletimiz bu durumu anlayınca günümüzde artık büyük cezalara satıcılar ve hatta kullanıcılar dahi bu cezaların sonuçlarına katlanacaklardır.


Bonzai Etkisi Nasıldır?


Arkadaşlar bonzai etkisi aslında her insana göre değişim göstermektedir. Ancak genel olarak etkilerini şu şekilde sıralayabiliriz:

* Kalp atışında hızlanma
* Ölümü ensesinde hissetme
* Öleceğini sanmak
* Aşırı korku ( Bad trip )
* Susama
* Kusma
* Delirme hissi
* Nabızlarda aşırı hareketlilik
* Koma
* Baygınlık
* Dilini yutma
* Bilinç Kaybı

Bunlar genel bir çok insanda olabilecek durumlardır. Eğer bonzai içen veya içmeyen biriyseniz bu yazıyı okuduktan sonra İnşallah içmeyeceksiniz. Görüldüğü gibi hiç iyi bir etkisi yok. Peki neden içiyorsunuz o zaman; neden kendinizi ölüme atıyorsunuz.  Yukarıda şıklara bakıldığında hangisi insanı mutlu eden bir şık? Hiç biri peki neden içiyorsunuz? Canınıza mı susadınız?

En çok bilinen kötü etkisi:

Ölüm tiribi olarak adlandırdığımız, o an ölecekmiş hissi ve aşırı korku, acaip görüntüler görme, paralel evrenle bağlantı kurma gibi durumlar. Tek kullanımda dahi bu durumları yaşamanız an meselesi. Ölüm tiribinden çıkmak hem kolay hemde zor.  


Korkularınıza yenik düşerseniz hastanelik olma durumu vardır. Bundan 6 - 7 en fazla 8 sene önce uzmanlar hep gençlerin kalp krizinden öldüğünü  vurgulamaktaydı. Ancak işin özü kalp krizi olmadığını bildirmek isterim. Genel anlamda evet kalp krizinden ölümler gerçekleşebiliyor. Fakat buna neden olan o anda içilen bonzai veya jamaica isimli zehirden ibarettir. O anki korku, endişe ve bir daha düzelememek korkusu insanın kalp atışlarında hızlıca atış ve düzensizlik sonucu kalp krizine neden olabileceği gibi ölümlere de neden olmuştur. 

Bonzai ölüm tribine giren insanın videosu izle:


Arkadaşlar bu videoyu ibret olsun diye ve bilinçlenmeniz diye sizlere sunuyoruz.




Bonzai şu zamana kadar kanda çıkmadığı bilgileri elimize ulaşmaktadır. Ancak kesin olmamakla birlikte. Sonuç olarak kanda çıkıp çıkmaması önemli değil. Verdiği hasar ve zarar önemlidir. Kanda çıkmamasının nedeni hızlı bir şekilde etki gösterip ucup gittiği için olabilir düşüncesindeyiz. Ancak verdiği hasar ve zarar o kadar basit değildir. Piyasada ne olduğu belli olmayan üç belkide daha ucuz maliyetlere pislik yerlerde imal edilen bu zehirden artık uzak durun..


Bonzai veya Jamaica içen Nasıl anlaşılır.


Tam olarak anlamak pek mümkün değildir. İnsanlar ortam içinde içtiklerinden etkileri çabuk geçebiliyor. Sürekli kullanan biri etkisini 5 ile 15 en fazla 1 saat kadar yaşayabilir. İlk içen kişi uzun etkilerini görebilir. Bu yüzden ebeveynler bunu anlamakta güçlük çekebilirler. Tam içtiği zaman o anda görülse bazı izlenimlerle anlayabililer.

* Gözlerin baygın bakması
* Yorgunluk
* Suskun olması
* Kusması
* Su içmesi
* Yemek yemesi ( aşırı )
* Uykulu hali

Tabi bunlar herkeste olmayabilir. Genel olarak bir çok kişide gözlemlenecek durumdur. 

Bonzai nasıl bırakılır.

Aslında bunun tedavisi tam olarak bulunmamaktadır.  Uzmanlar araştırmalarına devam etmekte ve bir sonuca ulaşmaya çalışmaktadırlar.  Bırakmak için ilk önce kişinin kendisinin ilk yapacağı şey. Bırakmayı cidden ve kati şekilde istemesidir. Sonrasında çorap söküğü gibi gelebilir. her şeyde olduğu gibi bunda da normal irade ve kafada bitirmek şarttır.

Sonrasında çevresinde bu maddenin adını anan, içen, anlatan ve meraklısı olan herkesten ( anne, baba, dayı, amca ) da dahildir uzaklaşacak. Tek çare budur.  


Bonzainin vücuda verdiği zaralar nelerdir?


İlk belirtileri önünü kesemeyeceğiniz aniden ve zamanla çıkan sivilcelerdir. Sonrasında yavaş yavaş zayıflamak, kemik erimesine de neden olabilir. panik atak, kusma, iştahtan kesilme ve bir çok psikolojik rahatsızlıklar. Bonzai içen kişilerin oldukça çok sağlık sorunlarınıda beraberinde getierceği için ilerleyen zamanlarda elden ayaktan düşebilir. Bunları göz önünde bulundurarak hiç bir zaman içmeyin ve içtiyseniz bile bugünden sonra tövbe edin ve uzaklaşın iyi bir hayat merhaba diyin. Kesinlikle tedavi aşamasında bir uzmandan yardım alın.. Size çok iyi gelecektir. Bir çok kişinin bıraktığını bilmekteyim. Sizde başarabilirsiniz o kadar büyütülecek kadar bırakılması zor olan bir madde değildir. 

Bonzai, bonzai nedir, jamaica, bonzainin zararları, ölüm tribi, şizofreni, bonzai hastalık, bonz, jam, ex, şeker, jamaica nedir, bonzai tedavisi, bonzaiden tedavi, bonzai kanda çıkarmı, bonzai cezası, bonz içmek, bonz kullanmak, bonzai içmek, bonzai kullanmak, bonzai kullananlar, bonzai içenler, jamaica kullanlar, jamaica içenler, karabatak, extacy, uyuşturucunun zararı, bonzai ve zararları, bonzai içmeyin, 

Bonzai hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki videoyu kesinlikle izlemelisiniz..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.