-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Prestigio Multiphone 7600 Duo

ads
ads
Merhaba teknoloji severler, android telefon pazarında gezinmek çok zahmetli bir iş. Çünkü gelişen teknoloji ve eş zamanlı çıkan cihazlar, özellikleri nedeni ile seçim yapmayı çok zorlaştırıyor. Bir telefon alırken, 1oolerce seçenek arasında boğulmak son dönemlerde android özellikli yani akıllı telefonlar için son derece normal bir hal aldı.

Prestigio Multiphone 7600 Duo


Telefon alırken, özellikle android telefon alırken dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır ama bunlardan başlıcalar kesinlikle: Telefonun son model olmasından öte, ihtiyacımıza yönelik mi? Bu unsurun değerlendirilmesi gereklidir.

Telefon kullanıcıları genel olarak telefon alırken, tüm özelliklere sahip olmalıyım hissine kapılsa da telefonu internet, iletişim, sosyal medya veya oyun kategorilerinden hangisinde daha çok kullanacağının kararını almalı ve bu bağlamda seçim yapmalıdır.

Son dönemde, rağbet gören tüm akıllı telefonlar, fiyatlarını üst seviyelerde tutmakta. Bunun en büyük nedeni, satışın fiyat ile (enteresandır) ters orantılı gitmesidir ama prestigio adında Türkiye akıllı telefon pazarına yeni giren bir marka fiyatlarını özelliklerine göre son derece düşük tutmakta ve bu sebeple orta segment telefon isteyenler için tavsiyemdir.
Prestigio Multiphone 7600 Duo incelemesinde, isminden de anlaşıldığı gibi duo (çift hat) özelliği 4 işlemcili olmasından dolayı hatlardan biri kullanımdayken bile arka planda internet kopmasına neden olmamakta ve 6” ekran özelliği ile sunulduğu fiyat aralığında en uygun fiyatı sunmakta. Telefonun olumsuz özellikleri de var, elbette: Dâhili hafızası 1GB olan telefon için bu hafıza yetersiz ama harici olarak 32GB’ye kadar artırılan bu telefon için alacağınız, ucuz bir micro SD işinizi görecektir sanıyorum ve 13 MP olmasına rağmen görüntü kalitesinden çok fazla ir performans beklememenizi de tavsiye ederim.


Diğer tüm özellikleri ile göz dolduran Prestigio Multiphone 7600 Duo’nun incelemesi:

Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.