-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Asus Zenfone 5

ads
ads

Asus Zenfone 5 İnceleme


Asus her alanda çok kaliteli ürünleriyle kendini ispatlamış lider konumda bir şirkettir. Bu yazımızda sizlere Asus'un yeni model akıllı telefonu olan "Asus Zenfone 5"i tanıtacağız.

Asus Zenfone 5

Asus Zenfone 5 Özellikleri nelerdir?


Ağustos ayı içinde bulunduğumuz zamanda Türkiye'de resmi olarak tanıtılmaya başlandı.  Asus Zenfone ailesi üc ayrı üyeyi bünyesinde barındırmaktadır.  Asus'un bildiğiniz gibi 6 İnçlik Zenfone modeli çıkmıştı şimdi özelliklerine bakacağımız yeni akıllısı 5 İnçlik olan Zenfoneyi tanıtacağız:


İşte Asus Zenfone 5'in Özellikleri


Intel'in Snapdragon 400 ayarındaki işlemcisi Atom Z2560'ı bünyesinde barındıran Asus Zenfone 5, X86 tasarımcısından özelliğini almaktadır.  Android artık X86 ile uyumlu olduğu tanıtımlarda açıklanan ve bu yüzden  eksi özelliğe sahip bir cihaz değildir.  WEB tabanlı uygulamalarda oldukça başarılı yeni bir model cep telefonu

Open GL ES 3.0 desteğini sunmayan, eski diyebileceğimiz bir grafik işlemci olan PowerVR SGX 544 MP2 kullanan ürün, bunun yanında bu iyi özelliklerine rağmen fiyatıda çok uygun olarak ülke pazarlarına sunulacaktır. Cihazda 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza bulunmaktadır.

microSD kart desteği ile yeni akıllının hafızasını artırma özelliğide bulunmaktadır.


Asus Zenfone 5 Teknik özellikleri aşağıda


Ekran: 5 inç, 720x1280 piksel, IPS, Gorilla Glass 3.0
İşlemci: Intel Atom Z2560 1,6 GHz, 2 çekirdek (Hyper-threading ile 4 izlek)
Grafik işlemcisi: PowerVR SGX 544 MP2
Bellek: 2 GB RAM
İşletim sistemi: Android 4.3, ASUS ZenUI
Kamera: 8 Megapiksel, LED flaşlı / 2 megapiksel ön
Depolama: 16 GB yerleşik, microSD kart yuvası
Kablosuz ağ: HSPA+, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
Pil: 2110 mAh
Ağırlık: 145 gram

Fiyat etiketi:  699 TL olarak belirlenmiştir

Bir önceki Yazımız >>  Lenovo Vibe Z2 Pro

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.