-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » BlackBerry Passport

ads
ads
BlackBerry Passport

BlackBerry Passport Akıllı Telefon


Uzun bir adan sonra BlackBerry Passport'nin beklenen telefonu yakın bir zaman içinde ülke pazarlarında satışa sunulacak. Bu yılın sonlarına doğru 30 kadar ülke pazarlarına sunulacağı beklenmektedir.

BlackBerry Passport özellikleri:


BlackBerry'nin yeni akıllısının büyüklüğü 4,5 inç kare şeklinde ekran, 1440 x 1440 piksel çözünürkte olan akıllı telefon IPS LCD ekran kullanıcıya 453 ppi değeri sunmaktadır. Hafızası 32 GB olan akıllının microSD kart desteği dahilinde 64 GB'a kadar ek olarak hafıza yükseltme seçeneği sunmaktadır. 4 çekirdekli işlemciyi bünyesinde barındırmakta ve 3 GB RAM kapasitesi ile oldukça iddialı gözüküyor. BlackBerry Passport cep telefonun en önemli özelliği ise büyük batarya kullanmasıdır. "3540 mAh" büyüklüğünde batarya ile oldukça iyi performans vermesi beklenmektedir.


LED flaş ile konumlandırılmış 13 Megapiksel çözünürlükte olan bir kameraya yer verilmiş. Bu kamera ile 1080p/60fps Full HD video kayıt çekimi yapmanız mümkün. Modelin ön bölümünde ise ise 2 Megapiksel çözünürlükte 720p video kaydı yapılabilen bir kamera bulunmaktadır.


Siyah ve beyaz renkleri ile iki değişik renk seçeneğine sahip bulunan BlackBerry Passport'un fiyat etiketi ise ABD için 599 $  olarak açıklanmıştır.


Bir önceki yazımız >>  Sony Xperia T3

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.