-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Vestel Venüs

ads
ads
Vestel Venüs

Vestel Venüs Akıllı Cep Telefonu Çıktı!


Vestel yeni akıllı cep telefonu ile çok iddialı bir çıkış yaptı. Özellikleri ve fiyatıyla akıllı telefonlar tutkunlarını cezbedecek. IFA 2014 Fuarında tanıtımı gerçekleşerek resmiyet kazanmıştır.


Vestel Venüs Cep Telefonunun Özellikleri Hakkında:


Vestel, Venus isimli yeni  akıllı olarak tabir edilen telefonların serisine resmiyet kazandırdı. 5 inçlik telefonda  IPS ekrana sahip , 960x540 piksel ekran çözünürlük  ve bunun yaanı sıra 1.2GHz saat hızda çalışmakta olan Snapdragon 200 yonga seti bünyesinde barındırmaktadır, 1GB RAM ve 8GB depolama alanına yer verilmiş. Cihazda; Android 4.3 sistemi, 8MP çözünürlükte arka kameraya sahip  ve 2MP çözünürlüğünde  ön kamera yer almaktadır. 


2000mAh güc kapasiteli iyi bir bataryaya yer verilmiş olan vestel venüs akıllısına. 5.5 inçlik cihazda  ise yine IPS ekran kullanılmıştır, çözünürlük olarak 720p . Snapdragon 400 yongaseti yanında 1GB RAM ve 16GB depolama hacmine yer verilmiştir. 

Vestel venüs 4G olanağı sunan ve  13MP çözünürlükte olan  arka, 2MP çözünürlükte  de ön kamera bulunmaktadır. Batarya 2200mAh güc olarak. Android 4.4 üzerinde çalışmakta olan model cihaz  NFC teknolojisi de bulunmaktadır. 4.5 inçlik telefonda  ise Snapdragon 200 yongaseti, 854x480 piksel çözünürlüğe sahip , 512MB, 4GB yükseltilebilir bir hafıza, 5MP çözünürlüğe denk arka kamera, 1.3MP ön kamera ve 1600mAh gücü ile batarya bünyesinde bulunmaktadır.


Ülkemizde  bütün Vestel dükkanlarında ve tekno marketlerde GSM operatörlerinin dükkanlarında satışa sunulması beklenmektedir.  Venus 5 etiket fiyatı  649 TL olarak açıklanmış ve  5.5 inçlik Venus fiyatı ise 899 TL’den müşteriye sunulacak.


Bir önceki yazımız >>  BlackBerry Passport



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.